автосервизно оборудване

Оборудване за автосервизи

Професионалистите знаят, че дърводелските, ключарските, монтажните и други ремонтни дейности често са много по-удобни за извършване на специални стойки за маса, наречени работни маси или модули. Автосервизно оборудване. Много от нашите сънародници, които планират да оборудват или вече имат собствена автосервиз, се стремят да закупят модулна работна маса. Шкафове за инструменти. Това устройство е оборудвано с много рафтове, чекмеджета и шкафове, освен това е бързо и лесно за сглобяване и разглобяване. Може да се постави във всяка, дори малка стая. Благодарение на тези качества, модулните работни плотове са удобни за използване за поставяне на части, както и инструменти, аксесоари и консумативи, използвани за ремонт и други работи. Такива маси, поради тяхното предназначение, често трябва да издържат на много големи натоварвания. И тъй като гаражната работна маса може да работи при различни, включително неблагоприятни условия. Нейният плот, рафтове, врати и други елементи трябва да бъдат направени не само от трайни, но и устойчиви на влага материали.

Автосервизно оборудване

Именно тези работни плотове на атрактивни цени предлага специализираната компания за инструменти instrumenti.org. Предимствата на нашите автосервизни работни плотове за инструменти. Доставяйки такива устройства на българския пазар в продължение на няколко години, ние предлагаме широка гама работни плотове с различен дизайн. Те могат да бъдат проектирани за различни максимални натоварвания и да се състоят от един или повече модули с различни размери. Всички продукти са направени стриктно в съответствие с GOST от дебел влагоустойчив шперплат с висококачествена боя, поради което се характеризират с надеждност и издръжливост. А моделите от серията Proffi-M са оборудвани със стоманени плотове и са проектирани за най-големи натоварвания. Някои гаражни работни маси, предлагани в нашия каталог, не само разполагат с широки плотове и много отделения, но са оборудвани и с LED осветление. Това създава най-удобните и безопасни условия за ключарска, монтажна и друга работа.

Инструменти за автосервиз

Клиентите, които търсят надеждни и удобни работни плотове, ще намерят точно това, от което се нуждаят, при нас. Нашият опитен персонал ще ви помогне да изберете най-подходящите модели по отношение на функционалност и цена, както и бързо да направите поръчка. Освен това осигуряваме бърза и евтина доставка. Предимства на инструменталните шкафове за инструменти. Шкафовете за инструменти са предназначени за съхранение на инструменти, резервни части, устройства, части. Модулното оборудване улеснява намирането на инструмент, значително опростявайки задачата на специалист. Това е необходимото обзавеждане за интериора на цеха, сервиза, ключаря и сервиза. Той оптимизира работното пространство, където трябва да съхранявате голямо количество инвентар. Нашата фирма предлага да закупите шкафове за инструменти на най-добрата цена в България. Продуктите на производителя отговарят на строгите изисквания на GOST.

Шкаф за инструменти

Трябва ли да купувам шкафове с инструменти за автосервиз. На специалистите често се налага да прекарва време в търсене на инструмент, който на случаен принцип се сгъва в автосервиза. Използването на шкафове за инструменти помага да се организира инвентара, а също така намалява износването. Важно е да се следи състоянието на цеховия инструмент, поради което промишлените шкафове в България са оборудвани с врати с ключалка. Ако работното място на специалист е заето с части, материали и хартии, хардуерните шкафове ще ви помогнат да освободите място. Това е важна предпоставка за ефективна работа, защото разпръснатото оборудване разсейва и води до грешки. Практиката показва, че този подход намалява престоя на оборудването с 14 %, а самият инвентар се износва с 10 % по-малко. Поради това майстора извършва работата по-ефективно. Предимства на евтините шкафове за инструменти. Лесно се почиства с дезинфекционни разтвори, устойчиви на агресивни фактори.

Как да изберем оборудване за съхранение на инструменти

Автосервизно оборудване. Огнеупорни врати с плътно затваряне, ограничаване на нежелания достъп до устройства, надеждни в експлоатация и рядко изискват ремонт. Материалът на конструкцията е траен метал. Прахова боя се използва за боядисване на повърхностите на хардуерните шкафове. Предпазва мебелите от надраскване и леки повреди. Работните мебели могат да бъдат боядисани в различни цветове, но в гаражите по-често се изисква тъмна гама. Перфорираната врата и задната част на шкафа разширяват функционалността на продукта. Върху него лесно се монтират закачалки, държачи, закачалки за инструменти и ключове. Основната цел на перфорацията е циркулация на въздуха вътре в шкафа. Това удължава живота на оборудването, тъй като то е по-малко изложено на влага. Дизайнът на шкафовете има малки разлики, които определят спецификата на използването на модела. Избира се в зависимост от мястото на инсталиране и задачите.

Гаранционно и извън гаранционно обслужване

Продуктите са пълни с просторни модули: хардуер, контейнери, рафтове или кутии. Рафтовете за инвентара са неподвижни или прибиращи се и тяхното положение може удобно да се регулира по височина. Като правило цената на шкафовете за инструменти зависи от капацитета. Вратите са представени във версии с люлеещи се или ролетни щори. Втората версия се счита за най-предпочитана за малки пространства. Надеждността на ролетните врати не отстъпва на металните им аналози, но когато са отворени, те не заемат ценно място. При отваряне пластмасовите елементи на вратите се изместват вътре в шкафа, отваряйки достъп до съдържанието. Шкафовете за инструменти в България са оборудвани със система за заключване. Те имат висока устойчивост на взлом, така че вратите няма да се отворят дори когато ключалката е счупена. Това е най-добрият вариант при складиране на скъпи инструменти. Шкафовете с чекмеджета са предназначени за насипни материали, малки части. Те са оборудвани с телескопични водачи, благодарение на които могат да бъдат удължени със 100%.

Как да изберем шкаф за инструменти

Автосервизно оборудване. Железените каси могат да издържат до 50 кг разпределено тегло. Натоварването на рафтовете е до 70 кг, но в най-мощните конструкции е равно на 300 килограма. Въпреки впечатляващите размери на шкафовете за чекмеджета, те са лесни за придвижване до желаното място. Срокът на експлоатация на евтини хардуерни шкафове е практически неограничен, тъй като те имат надежден монтаж. Той съчетава качеството и практичността на мебелите. Специална характеристика на шкафовете за инструменти за инвентар е допълнителното оборудване. С негова помощ се разширява функционалността на оборудването. Шкафовете за хардуер често се използват в монтажни магазини, сервизи и специализирани магазини. Дизайнът на шкафовете за инструменти включва траверси и хардуерни стелажи. Малките размери спестяват място. Стандартно шкафовете се пълнят с кювети или пластмасови контейнери. Удобно е да поставите различен хардуер в тях.

Комбинирани шкафове за инструменти

Автосервизно оборудване. Комбинираните шкафове съчетават предимствата на различни модели инструменти. Когато купувате, трябва да обърнете внимание на размерите и обема на шкафа, както и дълбочината на рафтовете. За да изберете правилния шкаф, трябва да решите какво ще се съхранява в него. Въз основа на това се определя цената на шкафовете, която може да бъде намерена на уебсайта на производителя. Не във всяка работилница има достатъчно място за инсталиране на шкаф, затова е важно предварително да се вземат решения за размерите на мебелите. Експертите препоръчват да купувате сглобени шкафове за инструменти. Тези продукти са готови за употреба веднага след монтажа. Шкафовете за инструменти се считат за едни от най-добрите в линията на индустриалните мебели. Те дори се използват в домакинства или частни гаражи. Предлагат се за продажба модели на различни видове сглобки, за да отговорят максимално на нуждите на клиента. Ние предлагаме шкафове за инструменти на най-добра цена.