видове полуремаркета

Изотермично и хладилно полуремарке

Особено при чести горни товари, невъзможността да се транспортират някои видове товари през зимата, които просто замръзват. Полуремаркетата със завеси са един от видовете полуремаркета с наклон. Този тип е предназначен за транспортиране на стоки, които изискват специални температурни условия. Но могат да се транспортират без използването на хладилници. Предимства – относителна лекота на използване, по-ниска цена от хладилниците. Недостатъци – тъй като товаренето и разтоварването е само отзад, има относително тесен списък на превозваните стоки. Хладилно полуремарке. Хладилникът се използва за транспортиране на стоки, които изискват постоянна температура до -20 градуса. Предимствата са способността да се поддържа еднаква температура, много работа през зимата, надеждност. Недостатъците са, че е само задно товарене / разтоварване.

Видове полуремаркета

Видове полуремаркета – какви видове полуремаркета има и кой полуремарке е по-добър за превозвача. За транспортните компании, които извършват автомобилни превози по шосе и искат да актуализират своя автопарк. Въпросът е много остър, кои видове полуремаркета да изберат за своите камиони? Има много видове от тях, което ви позволява да транспортирате различни стоки. За да изберете подходящ полуремарке, на първо място е необходимо да определите задачите, които ще изпълнява. Различните видове полуремаркета имат както предимства, така и недостатъци и са предназначени да решават различни задачи. Предимствата на наклонената полуремарке включват простота на дизайна. Лекота на товарене можете да извършвате операции по товарене и разтоварване от три страни, относителна евтиност. Недостатъци – около веднъж годишно или две, трябва да смените напълно сенника, тъй като той е склонен да се спука.

Полуремарке за хранителни цистерни

Контейнерният кораб е предназначен за транспортиране на различни видове контейнери. Недостатъци може да носи само контейнери. Предимства лекота на използване, надеждност, големи цени на товари. Резервоарът за полуремарке е предназначен за транспортиране на различни видове течности. Някои сортове могат да се използват и за превоз на насипни товари. Предимства добър товар, ако намерите редовни клиенти. Недостатъци възможността да се транспортират само определени стоки. Полуремарке автовоз. Автоматично на превозвача се използва само за превоз на автомобили. Достойнство добър товар. Недостатъци тясна специализация, необходимост от сътрудничество с автокъщи и в тази ниша има сериозна конкуренция.
Самосвалите се използват за превоз на насипни, насипни товари. Предимства: много поръчки, особено по време на сезона на прибиране на реколтата, добро заплащане. Недостатъци – доста тясна специализация. Видове полуремаркета.