висококачествени услуги

Професионална компания

Тези, които имат счупена кола на пътя, ще се нуждаят от теглещ камион. Това превозно средство също ще улесни прехвърлянето на катастрофирал мотоциклет, SUV или автобус в беда до сервиза. С помощта на надежден теглещ автомобил можете също да транспортирате закупената нова кола до частния гараж на щастливия собственик. Висококачествени услуги. Професионална компания, която осигурява теглене на камиони денонощно седем дни в седмицата, приема поръчки от представители на населението както за спешен, така и за планов транспорт на различни превозни средства. След като бъде получена заявката на клиента, евакуаторът ще бъде на правилното място след двадесет минути. На уебсайта на професионалната структура има таблица, посочваща приблизителните разходи за транспорт. Тези, които решат да се възползват от специалните условия на организацията, получават изгодни отстъпки.

Висококачествени услуги

Така например, на всички без изключение клиенти, които отпечатват визитка на предприятие и не забравят да информират за това, когато правят поръчка, се дава отстъпка от пет процента от общите разходи за услугата за преместване на всяко превозно средство. За тези, които се осмелят да се присъединят към клуба на редовните клиенти, тази отстъпка се удвоява. Опитните служители на компанията са добре наясно как да управляват всеки теглещ камион в Москва. Те не само познават много добре града и пътищата му, но и са наясно къде са най-много задръстванията и по кое време. Те знаят и къде в момента се извършват ремонти на пътища. Висококачествени услуги. В допълнение към услугите за превоз на SUV, велосипеди, мотоциклети, мотопеди, автобуси, служителите на компанията предоставят и такива видове услуги.

Надеждно оборудване

Камиони се извършват от внимателни и учтиви служители на организацията вече седем години. Високият професионализъм и солидният опит в тази сфера на дейност им позволява да се справят с различно оборудване. Това са както бюджетни миникара, така и луксозни луксозни автомобили. Често се транспортира тежко селскостопанско и строително оборудване. Транспортът се извършва с помощта на такова надеждно оборудване като теглещи камиони Hyundai HD-78, Valdai и MAN 8.163. Уебсайтът на компанията съдържа полезна информация за това как да вземете колата си от паркинга, какво точно трябва да се направи в случай на пътнотранспортно произшествие на първо място, както и информация относно нови глоби за движение.