електрически мотокар

Предимства на електрическите мотокари

Електрически мотокар може да бъде наречен най-добрият помощник в съвременния склад. Високата производителност, съчетана с компактните размери и отсъствието на вредни емисии, правят тези машини идеални за обработка на стоки в затворени складове. Отличителна черта на електрически мотокар е наличието на електрическо задвижване, което използва тягови батерии като енергиен източник. Вярно е, че цената на електрическите модели обикновено е по-висока от цената на мотокарите с дизелови или бензинови двигатели. Електрическите мотокари имат много предимства, които ги правят привлекателно специално оборудване за всеки склад. Не се нуждаят от широка работна пътека поради малките си размери и малкия радиус на завиване, следователно те могат да работят в тесни условия на малки складови помещения, вагони, трюмове, камиони и контейнери. Електрически мотокар.

Електрически мотокар

Не замърсяват околната среда с токсични отработени газове, следователно те могат да работят в затворени складове. Също така да участват в зареждане на храни и лекарства, имат възможност за плавно регулиране на повдигането и спускането на товари и заключващ механизъм. Който осигурява допълнителна безопасност, работи почти безшумно. Товароподемността на различни модели електрически мотокари варира от 0,5 до 3,5 тона. Простата подмяна на батерията улеснява поддръжката и експлоатацията. Ергономичната кабина осигурява на оператора безопасност и комфорт. Оборудвани с мощни батерии и променливотокови двигатели, модерните електрически мотокари могат да работят без презареждане до 9 часа. Когато купувате електрически мотокар за склад, трябва да се отбележи, че такова оборудване трябва да се презарежда в специално оборудвани помещения.

специално оборудване за всеки склад

Днес има много възможности за печеливша покупка на електрически мотокар. Закупуване на нов модел, закупуване на използвано специално оборудване, наемане и лизинг. Важно е да изберете правилната фирма, която продава това специално оборудване. Защото само квалифицирани специалисти ще ви помогнат да изберете модела на електрически мотокар. Който е оптимален за изпълнение на възложените му функции. Освен това продавачът трябва да гарантира наличието на резервни части в собствения си склад или възможността за бързата им доставка по поръчката. Електрическият мотокар не изисква постоянно зареждане със скъпо гориво, така че работата му е много по-евтина от използването на машини с двигател с вътрешно горене.