ефективност

Ефективност

Един от проблемите, с които често се сблъскват шофьорите на строителна техника, са фаровете, които са станали неизползваеми от клони или камъни. Всичко, което трябва да направите, е да се обадите на вашия дилър и той лесно ще ви предостави набор от подходящо допълнително оборудване. Но какво, ако станеш малко умен. Ефективност. Решението може да бъде да преместите задните светлини, монтирани в долната част на багер-товарача, в горната част на опорите освен ако, разбира се, тази схема първоначално не е била предвидена във вашата машина. Затова реших да пренаредя задните светлини. Тези, които стояха отдолу, счупиха всичко с кофа. И сега нищо не пречи, изглежда нормално и се вижда добре. Имам нещо добро мога да прихващам светлините. Транспорт отдолу, работник отгоре. Помислих защо са го измислили, но не, вероятно това е изход в този случай.

Ефективност

Вместо оригинални защитни решетки за фенери е напълно възможно сами да направите защита от армировка докато някой решава да направи с капак от плексиглас. Предупредителна дума за начинаещи. Ефективност. Закрепете решетката към болтовете, не се опитвайте да заварявате армировката по размерите. Случва се така, че трябва да изкопаете голяма дупка и малко камъни могат да се търкалят от купчината и във фенера и защитата ще ви спаси. Закрепена с 2 болта поне аз ги имам, в най-лошия бормашина, кран, болт. Дебелина на метала не по-малко от 5 мм. Специално оборудване през зимата. Опит на членовете на форума Excavator Ru. Поставете краката с мигачи и назад. Реверсът се активира в кабината от отделни бутони ляво и дясно. Не заслепява. Направих ги отделни бутони, а не от включване на обратната скорост. Защото когато работите на тъмно върху обект с ограничено пространство.

Ефективност

Трябва да видите как минават лапите и задната кофа при завиване. Ако се направи от пищялката, тогава при движение напред в огледалата не се вижда преминаването на лапите и кофата, при завъртане на задната част на трактора се измества и има възможност да се натъртят, надраскат, съборят нещо. Второ не мисля, че окабеляването на пищялката ще издържи два халогена моето лично мнение. Отново, особеността на нашата техника е постоянното превключване напред-назад. Кои крушки ще издържат толкова много цикли. Затова сложих два превключвателя.