закупуване на нова кола

Дадена гаранция

Мисля, че ще се съгласите, че е най-добре да си купите нова кола. Естествено, ще бъде по-скъпо, но няма да се налага да харчите пари за ремонт. Закупуване на нова кола. Но закупуването на нова кола е по-удобно и изгодно в шоурумите – там ще ви бъде дадена гаранция, а също така можете да получите отстъпка за различни промоции. Съвсем нова кола обаче може да развали впечатлението на собственика си, защото може да има и различни дефекти. Причините за появата на дефекти в новия автомобил са две – фабричен дефект не всички салони са напълно пригодени за избора на асортимент и щети, получени по време на транспортирането. И така, какви дефекти трябва да очаквате от нова кола? Най-често срещаните не са напълно изправни или напълно дефектни дефекти на допълнителното оборудване, които не се проявяват ясно, поради което при покупка те могат да останат незабелязани – например шумоизолация или термостати.

Закупуване на нова кола

Често самите салони не са наясно с тези дефекти. Те могат да зависят от производителя, марката и мястото на сглобяване на автомобила. Закупуване на нова кола. Ето защо е по-добре да получите подробна информация за планираната покупка. Ситуацията е различна при автомобилите, които може да са получили дефекти по време на транспортиране. Те обикновено се ремонтират, преди да бъдат предложени за продажба. Основните им дефекти са увреждане на тялото. Дефектите могат да варират от драскотини, които са невидими без внимателна проверка, до вдлъбнатини, които са добре подравнени и боядисани. Друг вариант на такъв дефект е нарушение на изолацията, уплътненията и т.н., което също може да бъде пренебрегнато по време на повърхностния преглед.

Подобни проблеми

За да избегнете подобни проблеми, когато купувате автомобил, трябва да използвате съветите на специалист, както и да разполагате с максимално количество информация за избрания салон. Твърде атрактивните отстъпки също трябва да бъдат тревожни, тъй като доста често по този начин салоните се опитват да се отърсят от дефектен автомобил.