защо chevrolet

Шофьорските умения

Успехът в практиката на шофиране до голяма степен зависи от обучаваното превозно средство. Професионалистите съветват да разберат основите на шофьорските умения на автомобил от същата марка, който по-късно се планира да бъде закупен. Един от най-удобните автомобили за учене и шофиране в бъдеще е Chevrolet. Защо Chevrolet? Какви са характеристиките на тази марка, които я правят популярна както сред начинаещите шофьори, така и сред онези, които се чувстват уверени зад волана? Осмото поколение – Chevrolet Malibu от 2013 г. се продава в края на 2012 г. Той е един от най-популярните седани с четири врати за широката публика и се отличава със своите размери и други предимства, които са високо оценени от ценителя на автомобила. Безопасността на осмата версия на Chevrolet е гарантирана от повишена твърдост на каросерията, различни системи, които осигуряват контрол на пътя.

Защо Chevrolet?

Известни резултати от теста на NCAP – Максимум звезди. Безопасността на този седан беше оценена толкова високо от експерти, както наред с другото. Шест въздушни възглавници, предпазен от травма монтаж на педала, подобрен контрол на налягането в гумите, удобни, подглавници със защита, актуализирана система за контрол на сцеплението, висококачествено сцепление на автомобила с пътната настилка, ниски вибрации в кабината, нова кормилна система – ZF®, много удобна за начинаещи и напреднали потребители. Сред характеристиките на Chevrolet 2013, самите шофьори, които са избрали този автомобил, в допълнение към повишената му безопасност, отбелязват следните точки. Безключов достъп до запалителната система. Защо Chevrolet? Машината започва да работи след едно натискане на бутона за запалване.

Новият дизайн на каросерията

Удобни, ергономични седалки както за водача, така и за пътниците. Това елиминира болки в гърба и друг дискомфорт, ако се налага да шофирате дълго време. Новият дизайн на каросерията подобри динамичните характеристики на автомобила. Комбинацията от всички тези качества, въплътени в новата версия на Chevrolet, улеснява шофьора да контролира превозното средство и пътя и осигурява максимална безопасност на автомобила и пътниците.