изборът на автомобил

Темперамента на човека

Блондинките са тесногръди, хората с очила са умни, а червенокосите са безсрамни. Тези стереотипи вече не са актуални и има много по-надеждни начини да прозирате човек от пръв поглед. Изборът на автомобил. За да направите това, не е нужно да ходите при гадател със снимка или да се свържете с частен детектив. Има отличен източник на информация, който ще ви разкаже всичко за навиците, чертите на характера и като цяло за отношението на човека към живота. И дори това, което е внимателно скрито, може да се появи пред очите на всички! Психолозите са се научили да определят точно коя кола е подходяща за всеки от психотипите на хората. Автомобилите не са избрани случайно цветът, формата, размерът и дори марката на автомобила напълно съответстват на темперамента на човек.

Изборът на автомобил

За тях работят всички дизайнери по света, създавайки нови модели. Изборът на автомобил. В преследването на модата хората с холерик нямат равни на себе си. Освен това за тях се произвеждат и спортни автомобили, задоволяващи потребността от динамика и неограничена активност. Сивите коли със скоростта на костенурка не отговарят на лидерите. Ефективен дизайн, наситени сочни цветове, закачливи детайли са създадени от дизайнерите специално, за да отразят естествената жажда за живот и неспокойния темперамент на собствениците на такива автомобили. И какво ще изберат сангвиниците? Те са олицетворение на любовта и оптимистично отношение към живота. Хората от този психотип ще предпочетат динамични, понякога екстравагантни модели с цветове от най-модерните тонове, оригинална настройка на салоните, добро акустично оборудване.

Екстравагантни модели

Животът е празник! И аз съм главният герой на него , крещят колите на сангвиниците към пешеходците. И какво ще изберат сангвиниците? Те са олицетворение на любовта и оптимистично отношение към живота. Хората от този психотип ще предпочетат динамични, понякога екстравагантни модели с цветове от най-модерните тонове, оригинална настройка на салоните, добро акустично оборудване. Животът е празник! И аз съм главният герой на него, крещят колите на сангвиниците към пешеходците.