икономични гуми

Икономични гуми

Разработено от Michelin Americas Truck Tires и доказано от SmartWay, следващото поколение гума X One Line Energy T2 днес е най-икономичният вариант за ремаркета на дълги разстояния. Камионите с камиони и бордови камиони, хладилните камиони и цистерните. Предлага се в размер 445 50R22.5. Има здрава конструкция и еластичен защитен слой с пълна ширина, който съдържа корозионни съединения по пътищата. Икономични гуми. Протекторът от две части се състои от горен слой за контрол на твърдост и напрежение за намаляване на неравномерното износване и осигуряване на силно сцепление и икономичен заден слой, който минимизира вътрешните температури, за да намали умората от топлина. Протекторът разполага и с микролифтове, за да поддържа гумата на ремаркето насочена през първата половина от експлоатационния му живот, докато зиг-заг матричните ламели по централните ребра осигуряват надеждна защита срещу огъване.

Икономични гуми

Той се гордее с леко тегло, издръжливост и 11% намалено съпротивление при търкаляне, което води до водеща в индустрията икономия на гориво EPA. Икономични гуми. Вицепрезидент на B2B Marketing. Michelin се ангажира да инвестира в иновативна технология X One. Която осигурява както минимално износване на протектора. Така и икономия на гориво и тегло. Като същевременно намалява общите разходи за собственост на флота в икономически трудни времена индустрия за автомобилни превози. Michelin също така представи ново поколение гуми за камиони X Multi, претендирайки за 15-20% повече пробег от предишната серия X MultiWay 3D без допълнителни разходи. Новата линия гуми Michelin е създадена. За да осигури на потребителите най-ниските разходи за километър и най-високото ниво. На сцепление при всякакви метеорологични условия през целия им експлоатационен живот.

Включително Regenion

Известната компания за гуми, която работи в 170 страни. Твърди, че използва най-новите технологии за цялата серия. Включително Regenion, InfiniCoil, Powercoil и Carbion. Крис Смит, маркетинг директор на Truck & Bus Северна Европа, казва. Новата гама X Multi предлага превъзходно сцепление на камиони и значително повишена издръжливост издигайки производителността на гумите на съвсем ново ниво. Това подчертава ангажимента на Michelin да осигури най-ниските общи разходи за притежание за нашите клиент. Тъй като новите гуми не са с цент по-скъпи от тези. Които те заменят. Рентабилността и двуцифреното увеличение на живота на гумите са пряк резултат от многомилионните инвестиции. На Michelin в научноизследователска и развойна дейност всяка година.