какви автомобили избираме

Демонстрират статута си

Професията на човека, неговата социална среда, възраст, семейно положение оказват огромно влияние върху предпочитанията при избора на лично превозно средство. За тези хора, които все още не са узрели да си купят собствен футболен клуб или остров в океана, престижният автомобил е една от възможностите да се утвърдят и да демонстрират статута си. Какви автомобили избираме. Но креативните хора преследват други цели, те не се виждат в кола сякаш са от магазин – те просто се нуждаят от нестандартна настройка, необичайни цветови комбинации, ефектни номера, редки марки, с една дума, всичко, което казва Аз съм личност. Не съм като другите! За съжаление, декадентското настроение и загубата на интерес към живота на собственика на автомобила също са видими на километър разстояние. Едва ли такъв човек някога ще седне зад волана на нова кола. Той е не по-лош от много, но е сив, депресиращ и доста раздразнен.

Какви автомобили избираме

Колата е просто средство за придвижване! – логичен, но много коварен лозунг на такива хора. Психолозите са се научили да определят точно коя кола е подходяща за всеки от психотипите на хората. Автомобилите не са избрани случайно цветът, формата, размерът и дори марката на автомобила напълно съответстват на темперамента на човек. Много шофьори дори не осъзнават, че колата им може да каже на другите това, което се страхуват да признаят пред себе си. Какви автомобили избираме. Ако знаеха това, сигурно щяха да си купят други коли, за да не разкрият картите си. В потока от автомобили винаги можете да намерите интересни говорещи копия. Рядък минувач няма да погледне назад след мощния розов Хамър, летящ по разделителната ивица. Веднага е ясно – принадлежи на бляскава млада дама. Марката на автомобила и неговият цвят излъчват в открит тест съобщение за характеристиките на характера на собственика.

Собствениците на огромни и скъпи коли

Мъже, бойте се от момичета в розови хамери! Зъбите на акула и ноктите на пантера са скрити зад нежна черупка. Те могат да се пързалят през живота на всеки човек към целите си. Хамърът е практически военно превозно средство, така че хубавата жена, която седи в него, е на война. Животът й преминава в борбата за завладяване на материални висоти и човек, загубил бдителността си, лесно може да бъде сред нейните трофеи. Друг колоритен персонаж е много разпространен сред собствениците на огромни и скъпи коли, по-скоро като камион. Това е малък, но много важен човек. Той, без да се осъзнава, се опитва да компенсира комплекса Наполеон, от който страда от детството. Голяма кола, почти колкото автобус, спътник с глава и половина по-висок – това го кара да се чувства значим и страхотен, въпреки ръста си.