катерпилар

Катерпилар

Частите и ремонтите се предлагат с удължена гаранция. Отделно трябва да се каже за уникалната услуга, предлагана от официален дилър на Caterpillar. Катерпилар. Говорим за Център за възстановяване на компоненти от световна класа специална производствена и техническа база, която работи под егидата на Zeppelin Russia от 2011 г. Това е производствена линия с иновативна технология за обработка и монтаж, която осигурява на собствениците на Cat възстановени компоненти с възстановен живот. По този начин има значително спестяване на средствата на клиентите за закупуване на нови компоненти и възли.

Катерпилар

Докато машините на други производители трябва да бъдат заменени с течение на времето, оборудването на Cat може да бъде преработено до три пъти по-дълго, което го прави рентабилно решение за клиентите очевидно по-рентабилно от закупуването на нова машина. Освен това ремонтите в центъра на CRC могат да се финансират до 3 години. Катерпилар. Тук трябва да се отбележи, че за своите клиенти Zeppelin Rusland има възможност да организира финансиране на всеки ремонт или доставка на компоненти – чрез партньорската компания Caterpillar Financial.

Zeppelin Rusland

Широката регионална мрежа от клонове на Zeppelin Rusland, две саниращи инсталации и добре функционираща логистична система позволяват на компанията да извърши пълен набор от дейности по възстановяването на машината в ново състояние в рамките на два месеца. Ние работим за вашата увереност, създавайки нови предимства за вас. Пример за успешно преживяване. За да илюстрираме професионалното представителство на Zeppelin Russia. Ето илюстративен пример за успешно възстановяване на верижен булдозер Cat D6N от 2012 г. с 22 000 часа експлоатационно време.

Рутинна поддръжка

При пристигането в сервизния център на Zeppelin Rusland булдозерът беше напълно разглобен. Съгласно списъка с работи по сертифицираното възстановяване на машината. Първо беше извършена задължителна рутинна поддръжка и бяха заменени резервни части за двигателя, трансмисията. Хидравличната система, крайните задвижвания. Освен това бяха извършени пробивни и повърхностни работи за възстановяване на всички отвори и фуги на рамкови конструкции. Ремонтирани са острието и буталните пръти. В края на процеса булдозерът беше изцяло боядисан и беше инсталирана нова идентификационна табела. Указваща датата на сертифицирания ремонт и часовете на двигателя. Клиентът има 36-месечна или 6000-часова гаранция на тази машина.