колко струва паркирането

Московските собственици на автомобили

Съвсем наскоро паркирането в Москва стана възможно изключително на платена основа. Колко струва паркирането. В това няма нищо странно и ужасно и още по-несправедливо броят на колите на глава от населението на столицата непрекъснато нараства. Пространството за уреждане на нашите четири колесни приятели става все по-малко и недоволството на други участници в движението се увеличава при неспазване на правилата за движение по пътищата. И основният въпрос, който преследва умовете на московските собственици на автомобили днес, е колко струва паркирането в Москва? Като напомняне, експериментално платено паркиране беше въведено в Москва на 1 ноември 2012 г. Което предизвика недоволство сред много шофьори. Но градските власти сметнаха експеримента за успешен и решиха да разширят зоната за платено паркиране. Която в момента работи на 435 улици на булеварда и градинския пръстен, както и на 14 улици в града.

Колко струва паркирането

Всичко е обяснено просто. На определен етап от развитието на града властите са принудени да въведат заплащане за паркоместа. Колко струва паркирането. Това помага да се оптимизира трафикът на мегаполиса и да се използват приходите от паркинги за подобряване на териториите. И очевидно тези средства са полезни, тъй като представители на общините постоянно искат от ръководството на Москва да разшири зоната на платените паркинги. Ако вярвате на московското кметство, то през април тази година скоростта на движение в центъра на Москва се е увеличила с около 9%. Освен това броят на автомобилите в централната част на белия камък е намалял с 23%. Ползите, както финансови, така и инфраструктурни, са ясни. Но поръчката струва пари. От 1 август тази година мястото за паркиране в Москва се разшири до границите на Третия транспортен пръстен на районите Арбат, Дорогомилово, Пресненски и Тверской.

Почасово заплащане за месец или дори година

Ако не искате да губите време за дреболии и сте свикнали да предлагате стоки и услуги на едро. Тогава можете да се възползвате от изгодна оферта и да закупите карта за паркиране. Той дава право да остави колата си на паркинга без почасово заплащане за месец или дори година. Ако не искате да заблуждавате главата и двигателя с колата си, препоръчваме ви да получите златен пропуск, който ви позволява да паркирате в рамките на третия околовръстен път, включително Sadovoe и Bulvarnoe Kollets. Никой не изключва възможността паркирането в Москва да поскъпне, особено ако вземем предвид факта на периодичното му разрастване. Но има някои добри новини като пилотен проект Московското министерство на транспорта направи всички паркинги абсолютно безплатни в неделя и празници до 31 декември 2014 г.