критерий на автомобил

Как да изберем автомобил

Често ме питат, както на лекции в училище, така и когато ходя на уроци по шофиране, как да купя кола, коя кола да купя. Критерий на автомобил. Как да тръгна по какъв начин да вземем стар, стар, за начало или да си купим напълно нова кола? Как да бъда с него? Как да процедирам в тази ситуация? Но искам да отложа разговора по тази тема малко по-късно и да започна с, кажете няколко забележки, буквално свързани с моите наблюдения как хората, по какви причини, по какви причини купуват кола. За да бъда честен, вие, може би, вече чувствате известна ирония в думите ми, готовност да се усмихвате или дори да се смеете. Защо? Защото всъщност ми изглежда така, а не иначе. По какви критерии хората избират автомобил? Е, вероятно всеки нормален и разумен човек първо отговаря на въпроса защо ми трябва тази кола?

Критерий на автомобил

Какво ще транспортирам на него, кого ще транспортирам на него, къде ще отида на него и с какъв товар. Критерий на автомобил. Това е първият въпрос, на който хората, които купуват кола, трябва да отговорят. Вторият въпрос, на който те трябва да отговорят адекватно, бързо и незабавно, е въпросът за цената на тази кола. Съответно, по-нататък човек започва да определя марката на автомобила с производствен завод, определена марка, следователно, според тези параметри се изхвърлят няколко имена на автомобилни марки, сред които той започва да търси това, което той наистина се нуждае. Но целият парадокс е, че всъщност, тъй като производителите на автомобили и търговците на автомобили, които разпространяват реклами на автомобилния пазар у нас, заблуждават всички вас с точност до милиметър.

Обърнете внимание

Защо? Тъй като всичко, което се рекламира, няма абсолютно никаква основа и всичко, което се рекламира и произнася на глас, вече може да бъде оспорено без особени затруднения и това ще бъде абсолютно адекватно. Нека разсъждаваме. Обърнете внимание с какво започва всяка реклама, какво ви се рекламира на първо място? И когато погледнете отблизо, ще разберете, че продавачите или дилърите отдавна са преквалифицирали всички купувачи в нашата страна и са отдалечили ума и погледа ни от най-основните и са преместили основната гледна точка към някои вид глупости. Моля, обърнете внимание, че всичко, което се рекламира за автомобил, винаги започва с ненужни неща.