куки с кантар за мотокари

Какво представляват виличните куки?

Кука, монтирана на вилица, или мостови кран, позволява транспортирането на товари, за разлика от повдигането им. Това може да бъде полезно, когато вилиците не могат да бъдат поставени под товара. Нашите куки за монтиране на вилици са изцяло тествани и сертифицирани в Европа. Куките, монтирани на вилица, обикновено се използват в селскостопанския сектор или строителството, като принципно са универсална приставка. Тази приставка е съвместима с различни видове превозни средства. Компаниите за мотокари предлагат куки за телескопични товарачи, челни товарачи и трактори. Какви са предимствата от използването на куки за вилица? Използването на този прикачен файл ще ви позволи да: трансформирайте вашия мотокар в мобилен кран. Повдигнете товара от горната част на вилиците, за да увеличите оперативната гъвкавост. Какви опции са възможни? Има само една променлива, чрез промяна на която можете да адаптирате монтираната на вилицата кука към приложението. Тази опция е: Товароносимост: 2500 кг – 5000 килограма. При нас ще намерите още куки с кантар за мотокари

Куки с кантар за мотокари

Кантарите за мотокари правят логистиката по-лесна и по-бърза за вашата компания. С тази система за претегляне можете лесно да измервате теглото на товара върху вилиците на мотокарите, докато едновременно премествате товара. Това ви позволява да опростите по-голямата част от работата в склада. Искате ли да научите повече за предимствата на тези вилици? Вижте по-долу за повече информация. Експлоатационна проверка на масата на входящите стоки. Често е необходимо да се претегли входящият товар, преди да се постави в склада. Кантарите за мотокари е система за претегляне тя ви позволява да претегляте товара директно, докато разтоварвате. Това ви позволява незабавно да установите недостига и да избегнете несъответствия между документите и действителната наличност на стоки в склада. Експлоатационна проверка на изпратените стоки. Когато изпращате стоки, е важно да знаете точното им тегло. За да се опрости задачата, товарът може да бъде претеглен преди товарене в превозното средство. Освен това се избягва претоварване на превозни средства.

Избор на куки с кантар за мотокари

Грешките при избирането са скъпи и отнемат много време. Използвайки тази система за претегляне, можете бързо да сравните посоченото тегло на партидата с действителното тегло на мотокара. Ако бъде открита грешка, можете да я поправите сами. Мотокарите, оборудвани с тази система за претегляне, се свързват безжично с логистичния софтуер на компанията. Това ви позволява точно да проследявате вътрешните движения на материали, като входящи стоки, материали, влизащи и излизащи от производствена линия и пратки. Това намалява забавянето на доставката и увеличава доверието на клиентите. Но това не е всичко! Някои допълнителни предимства на решението са изброените. Ниски инсталационни разходи, ниска инвестиция с бързо изплащане. Повишена товароподемност поради минимално изместване на центъра на тежестта. Отличната видимост към виличните щифтове повишава безопасността и намалява инцидентите.

Как да изберем правилния позиционер за мотокар?

Вилични позиционери. Нашата компания предлага широка гама позициониращи вилици, за да отговаря най-добре на вашите нужди. Но как можете да определите кой от моделите най-добре отговаря на вашата ситуация? Използвайки примера на тристепенна диаграма, ще ви обясним кои три основни точки трябва да определите, за да изберете правилно правилния позиционер. 1. Определете необходимата товароподемност на мотокара. В зависимост от приложението, мотокарът обикновено вдига леки, а не тежки товари. За стандартно използване в склад е достатъчна товароподемност от 2,5 до 3,5 тона. За да се използва оборудването в строителството или металургията, ще е необходима по-голяма товароносимост, например 6 тона, а понякога дори 8 тона. 2. Определете интензивността на използване. Не е достатъчно да знаете каква тежест могат да бъдат товарите, важно е също така да определите колко дълго ще се използва вашият мотокар. Експлоатацията на мотокар до 8 часа на ден се счита за нормална. Тази категория включва работата на вашия мотокар в една работна смяна на ден. Когато работим повече от една смяна на ден, говорим за интензивна употреба.

Позиционер за мотокари

Куки с кантар за мотокари. 3. Определете метода на монтиране. Въз основа на отговорите на първите два въпроса можете да определите местоположението на вашия мотокар на скалата на оста с „товароподемност“ и „интензивност“. Въз основа на изискванията за якост на мотокара, вие определяте начина на закрепване. Колкото по-тежки са натоварванията, които трябва да се обработват от мотокара. И колкото по-често те трябва да се обработват, толкова по-здраво позиционерът трябва да бъде фиксиран към рамката. Нашата гама е представена главно от монтирани на кука позиционери: те не са вградени в мачтата и трябва да бъдат монтирани отделно на носача на вилицата. За интензивна употреба до 16 часа на ден, заложете на позиционер с каретка, монтирана на греда, а не на монтирани вилици. Монтираните на гредата кантара на вилиците буквално „висят над гредата“. Популярните модели са способни да понася изключително тежки товари. Освен това има избор на монтирани вилици.

Как да изберем правилните куки с кантар за мотокари?

Те са снабдени с пръстени, които могат да се плъзгат върху стрелата на виличната мачта. Разбира се, можете да изберете и позиционер, който вече е монтиран в мачтата. Това е дизайн от едно парче, който е най-здравият и следователно най-подходящ за тежки условия. Трябва обаче да се помни, че при износване бюджетът за ремонт ще бъде значителен поради необходимостта от подмяна на цялата конструкция, а не на отделните й елементи. Опцията за интегриран позиционер се предлага само при специална заявка, с разбирането, че трябва да се договарят специални изисквания в зависимост от параметрите на мачтата. Все още ли имате специални заявки за необходимия позиционер? Ние предлагаме богат избор със следните опции: с функции за странична смяна, с функция за въртене на 360 градуса и с функции за широко отваряне. Искате ли да произведем позиционер напълно според вашите технически спецификации? Тук също можем да помогнем. Моля, предоставете ни всички съответни данни и ние с удоволствие ще ви помогнем.