местните ремаркета

Местните ремаркета

Така по специална поръчка е проектиран и произведен самосвал полуремарке Tonar-974618 с обем на тялото 74 кубически метра. м и товароносимост 80 тона. Местните ремаркета. Струва си да се отбележи, че новият продукт е предназначен да замени по-малко надеждното китайско специално оборудване, което не може да издържи на интензивна употреба с такива товари. По време на експерименталното одобрение на дизайна бяха постигнати показатели, които осигуряват пълна замяна на две традиционни съединители, базирани на местни камиони Kamaz. Като се вземе предвид значителната дължина на тялото и очакваното разтоварване при различни условия, включително на нестабилни основи, беше решено да се проектира система за странично преобръщане, за да се избегне преобръщане при разтоварване отзад. В сътрудничество с австралийски специалисти бяха разработени варианти с една или две сгъваеми страни, в резултат след пробна експлоатация беше решено да се въведе точно втората опция.

Местните ремаркета

За да се реши подобен проблем, но вече в руските реалности. Е разработен триосен камион трактор Tonar-6423, фокусиран върху работата с тежки полуремаркета, които имат разрешение за експлоатация по обществени пътища. Основата на трактора е вътрешният двигател YMZ с мощност 412 к.с комбиниран с чуждестранни редактори. Местните ремаркета. Предимството на новостта е възможността за завършване на целия автомобилен влак наведнъж и липсата на необходимост от подбор на модели според височината на седлото на теглича. Друга новост е модерен полуремарке за контейнери с плъзгаща се рамка, която ви позволява бързо да адаптирате платформата за транспортиране на морски или железопътни контейнери от различни формати. Като прототип е взет аналог на немското производство, който направи възможно получаването на продукт без грешки и конструктивни недостатъци.

Ъгълът на повдигане на платформата

Прототип на четириосен самосвал с обем 43,5 м3 и номинална товароносимост 45 тона също е в процес на разработка. Като се вземе предвид потенциалният капацитет и постижимото натоварване на оста, продуктът е адресиран до превозвачи. Работещи по специализирани технологични пътища. Самосвал полуремарке с товароподемност 20 тона. С обем на тялото 20 кубически метра, е подходящ за минната индустрия. М и мъртво тегло 7,6 тона. В този случай акцентът е върху надеждността и дългия експлоатационен живот на модела. Осигурени от резерв за безопасност. Механизмът за преобръщане е отзад, ъгълът на повдигане на платформата е 50 °. Тентата се обслужва с помощта на сгъваема платформа. Системата за регулиране на теглича осигурява съвместимост с почти всеки влекач.