мини товарач Bobcat

Ефективност и качество

Днес компанията Bobcat предлага няколко моделни линии строителна техника. Обхващащи целия обхват на възможните строителни, общински, пътни и селскостопански работи. Благодарение на това потребителите нямат затруднения при избора на подходящи превозни средства за своя автопарк. Мини-товарачът bobcat е с възможност за извършване на широк спектър от задачи в затворени пространства. Тази техника се използва за разчистване и озеленяване, товаро-разтоварни операции в различни области на дейност. Верижните мини товарачи Bobcat се отличават със своята ненадмината флотация и стабилност при работа на грапави повърхности. Мини товарач Bobcat. Те са в състояние да работят върху кални и дори блатисти повърхности. Мини-багерите Bobcat са способни да изкопават в най-широк диапазон, от изкопаване на малки изкопни изкопи за комуникационни мрежи до изграждане на доста големи ями.

Мини товарач Bobcat

Bobcat е световен лидер в компактното строителство, комунално и селскостопанско оборудване. За няколко десетилетия от съществуването си в условията на остра конкуренция тази организация успя да инвестира в своето оборудване цял куп световни предимства. Японска компактност, германска рационалност, надеждност и мощност, американска широта на възможностите. Гъвкавост и безопасност – всичко това е техниката на Bobcat. Към това добавяме и безспорния успех в областта на отчитане на нуждите на пазара, изразен в широките възможности на машините и ненадминатото обслужване. Компанията Bobcat през цялото си съществуване непрекъснато актуализира и подобрява структурата и гамата от строителни и специални съоръжения. В същото време, във всеки момент от време, оборудването с право може да бъде наречено най-доброто в своя клас. Което е погълнало всички най-нови технологии и технически решения, които допринасят за подобряване на производителността, ефективността и качеството.

Експлоатация и поддръжка

Приоритетът на компанията Bobcat е да осигури безопасността, комфорта и лекотата на експлоатация и поддръжка на нейното оборудване. Според тези показатели оборудването с право може да се счита за модел за световни стандарти. Телескопичните товарачи Bobcat могат да вдигат обемисти товари на големи височини, както и да се използват като подемник или кран. Съчленените товарачи Bobcat имат всички предимства в маневреността и способностите на конвенционалните мини-волани. Но въпреки това са в състояние да достигнат значителни конски сили при приближаване на големи товарачи. Всеки модел оборудване Bobcat е толкова многофункционален, че е способен да изпълнява много задачи и дори да замества няколко високо специализирани машини по време на една работна смяна. Това се постига благодарение на широка гама от приставки, които могат да бъдат заменени толкова бързо и надеждно, че не изискват трудоемки часове.

Мини товарач Bobcat S595

Мини товарач Bobcat S595 – общ преглед. Турбодизелов двигател със 74 к.с. Емисионен стандарт Euro 4. Двустепенна скоростна кутия – всичко това позволява на автомобила да достигне скорост до 17,7 км / ч и да се справи с товари до 997 кг. Този мини-товарач може уверено да бъде наречен най-мощният по отношение на товароподемността в серията. Простата система за управление ви позволява да превключвате предавките чрез натискане на един бутон на джойстика. Високите страни на камионите не са трудни – вертикалните лостове ви позволяват да се справяте с високи страни в даден момент. Дизайнерските решения бяха насочени към подобряване на видимостта във всички посоки. Товаренето на самосвали и камиони е много по-лесно с по-голям прозорец над главата. Мини товарач Bobcat. А възможността да се виждат режещите ръбове на кофата дава повече контрол и съгласуваност между оператора и машината. Около 60 вида маркови приставки, което означава, че практически няма невъзможна работа за този мини-товарач.