мотогрейдери

Мотогрейдери

Обикновено при мотогрейдерите кормилните кормилните колела са колелата на предния мост. Някои видове мотогрейдери имат управляеми колела на предната и задната ос, които им дават възможност да се въртят с много по-малък радиус. Практиката на експлоатация на мотогрейдери. Триосните машини с два задвижващи моста и един управляван имат, в сравнение с други моторни грейдери, по-добра способност за плъзгане, достатъчно добри тягови качества и способност да поддържат стабилност на дадено праволинейно движение при наличие на страничен товар. Мотогрейдери. Да кажем, когато острието работи, отнесено встрани. По-голямата част от световния автопарк разполага с такъв тип шаси. Дизайнерски характеристики на грейдерите.

Мотогрейдери

Трябва да се отбележи, че качеството на ножовете за остриета на грейдерите е спаднало значително през последните години. Ако по съветско време за тяхното производство са били използвани легирани стомани с висока якост, днес те подхлъзват безполезни ножове на потребителя. Те просто взеха парче метал, изрязаха го, покриха краищата с малко по-здрава сплав. Разбира се, подобни занаяти са изключително краткотрайни. Мотогрейдери. Е, като цяло проблемът с недостига на резервни части за пътно-строителна техника днес не съществува. Всичко се продава, ако имаше пари. Ние купуваме резервни части и възли не от производители, а от търговски и посреднически организации. По-специално, ние купуваме на практика всичко за мотогрейдери от компанията Trakspetsmash. Този подход се дължи на желанието за ефективност.

Пътища

Всички обяви за продажба на автогрейдери. Ние работим с автогрейдерите на Bryansk Arsenal GS 180 и Chelyabinsk DZ – 98 и DZ – 120. Тази техника се използва главно за поддръжка на пътищата. Той е достатъчно надежден и с подходящи грижи може да продължи много дълго. Като цяло тежкотоварният мотогрейдер DZ-98 е предназначен за извършване на земнокопаещи и сортиращи операции в пътното строителство върху почви от I-IV категории, в железопътни, летищни, мелиоративни, напоителни и хидротехнически конструкции. Препоръчително е да го използвате при извършване на мащабни енергоемки земни работи или при трудни пътни условия. А 180-те се справят ефективно с изграждането и поддръжката на магистрали. Автогрейдерът DZ-180 може да се използва за изграждане на черни пътища, за профилиране на повърхности. И необходимостта от неговия ремонт възниква по-рядко.