моторно масло

Моторно масло

Удължете интервалите на източване до 500 m h или повече спрямо маслата ACEA E7 чрез контролирано тестване. Високият резерв от неутрализиращи свойства базов номер 14 g mg KOH съгласно ASTM D 2896 ви позволява да работите с удължен интервал на източване 1,5-2 пъти в сравнение с продукти от клас ACEA E7 или да минимизирате последиците от използването на горива с променливо качество с по-високо съдържание на сяра. Моторно масло. В резултат на това оперативните разходи на флота са намалени. При високи работни температури се осигурява повишена стабилност на масления филм, който предпазва частите на двигателя от износване, дори когато се разрежда с дизелово гориво. Благодарение на това се намалява непланираният престой на оборудването. Консумацията на масло за отпадъци е намалена с до 30% в сравнение с изискванията на Cummins и MTU. В резултат на това броят на зарежданията по време на работа се намалява.

Моторно масло

Какви други масла са в гамата Diesel Ultra. Линията Gazpromneft Diesel Ultra включва масла не само за специално оборудване, но и за търговски превозни средства камиони, трактори, автобуси и специализирани офроуд превозни средства. Всички те имат удължен експлоатационен живот съвместим с ACEA и са предназначени за тежкотоварни дизелови двигатели. Газпромнефтските дизелови ултра масла са представени в три модификации с различен вискозитет 5W-30, 10W-40 и 15W-40 според SAE третият продукт е разгледан по-подробно в този преглед. В допълнение, продуктовата линия включва също Gazpromneft Diesel Ultra Plus и Gazpromneft Diesel Ultra LA с вискозитет 10W-40. Моторно масло. Три от петте масла са синтетични Gazpromneft Diesel Ultra 5W-30, 10W-40; Gazpromneft Diesel Ultra LA 10W-40, още две използват синтетични технологии Gazpromneft Diesel Ultra 15W-40 Gazpromneft Diesel Ultra Plus 10W-40.

Синтетични и минерални

Относно марката Gazpromneft. Газпромнефт е широка гама двигателни и трансмисионни масла синтетични и минерални, греси, антифризи и специални течности. Марката се появи в Бългалия през 2012 г., от 2013 г. се доставя на чужди пазари. Фабриките се намират в Омск и Фрязино. Всички предприятия са сертифицирани по международни системи за качество ISO 9001, ISO 14001, ISO / TS 16949 и OHSAS 18001. Годишният производствен обем е 370 хиляди тона продукти годишно.