най-добрите зимни гуми

Авторитетни публикации

Лятото, както и миналата година, дойде до своя логичен и бърз край. И заедно с лятото скоро ще мечтаем само за чисти и сухи пътища. В прегръдките на които колелата на нашите коли се втурнаха с удоволствие. Време е да помислим за зимни обувки за автомобили. Най-добрите зимни гуми. Този материал, който представлява най-добрите зимни гуми за 2012 г., не трябва да се приема като крайна истина. Но ние се опитахме да съберем данни от различни тест драйви и рейтинги тук ще намерите анкети. В които българските собственици на автомобили масово са участвали. Реални тестове от 2012 г. зимни гуми, извършени от авторитетни публикации, рецензии на потребители на специализирани сайтове, на които се продават гуми, както и данни от изследвания на специалисти от немското издание на Autobild. Тези автомобилни гуми са сред най-надеждните и популярни зимни гуми на пазара от няколко години.

Най-добрите зимни гуми

При разработването на тази гума финландският производител се ръководеше от нуждите, които шофьорите изпитват през зимата, така че автомобил с тези гуми никога няма да бъде непредсказуем на заснежен или заледен път. Най-добрите зимни гуми. Гумите Nokian Hakkapeliitta 5 имат ексклузивно натрупване на протектор, което поддържа нокът на Bear Claw в позиция за най-добро сцепление, както по време на спиране, така и при мощно ускорение. Освен това в гумите се използва уникална технология, която използва 4 каучукови смеси. Каучукът поглъща шиповете, докато се движи по твърди повърхности, осигурявайки тяхната издръжливост. Така че, ако търсите най-добрите зимни гуми за 2012 г., препоръчваме да разгледате тази гума като опция. Когато специалистите на френската компания разработваха гумите Michelin Latitude X-Ice North 2, те използваха целия опит, придобит по време на участието си в рали състезания в северните страни.

Блоковете на протектора

Резултатът е гума, която може да издържи на големи товари и да осигури отлично сцепление на заснежени пътища, дори ако водачът е спортен. За тази цел дизайнът на гумите използва такива технологии като „активния“ протектор с пълен активен протектор, поставянето на ламели съгласно системата Stabiligrip, назъбените ръбове на блоковете на протектора, което подобрява сцеплението с уплътнения сняг, центъра на протектора , направени като резервоарна пътека, специални лопатки-снежни тави на раменните участъци на протектора, свръх твърда сплавна шпилка, както и подсилена странична стена на гумата.