най-добрите GPS навигатори

Открито пространство

Оттогава тези устройства стават по-точни и много шофьори не могат да си представят своя живот на автомобила без умни и полезни водачи. Най-добрите GPS навигатори. Преценките относно точността на GPS навигаторите не са преувеличение на реалността. Ако съществуващите системи са в състояние да определят местоположението на автомобила с точност 15-20 метра в открито пространство. Както и до 50 метра в селото, то новият GPS-навигатор е в състояние да направи чудеса – това беше научен да определя местоположението на превозното средство с точност до 1-2 метра. Началото на 2013 г. показа, че днешните GPS навигатори вече напомнят на вчерашните таблети. Диагоналът на екрана им нараства. В тях са вградени функциите на анти радар и видео регистратор. Много хора, които се смятат за специалисти, твърдят, че GPS навигаторите постепенно изчезват устройства, чиито функции могат да се изпълняват от едни и същи таблети и смартфони.

Най-добрите GPS навигатори

Популярността на тези приспособления обаче нараства всяка година и такива тъжни прогнози завършват зле всеки път – на сметището на неосъществените очаквания. Представяме наш собствен рейтинг на GPS навигатори, който е съставен, като се вземат предвид потребителските отзиви и експертни мнения. Навигаторът Garmin nuvi 2495LT осигурява повишена надеждност и точност на позиционирането на автомобила с комбиниран чип GPS-GLONASS. Този модел не само подканва водача къде да се обърне. Но и реагира на вашите гласови команди можете например да кажете Намиране на адрес и да назовете улицата и домашния номер – това ще служи като команда за навигатора да начертае нов маршрут. Най-добрите GPS навигатори. В допълнение, този GPS навигатор ви позволява да говорите по телефона в режим свободни ръце.

Контраст на дисплея

Да избягвате задръстванията и да пристигате до дестинацията си навреме, да изберете правилната лента за движение. И да намрите, ако е необходимо, сервизни точки, като бензиностанции, болници, полицейски участъци, ресторанти и др. Предимства силен сигнал, усилвател на FM сигнал, актуална информация за трафика, отличен контраст на дисплея с антиблик, свързва се към сателита доста бързо, гласов контрол, картите се актуализират безплатно четири пъти в годината, добро качество на изработка, бързо карти с везни, интуитивен интерфейс.