нова технология

Нова технология на Volvo

Актуализираните модели са фокусирани върху безопасното шофиране, производителността и повишения комфорт на работното място за водача. Според президента на компанията тези нови тежести са инвестиция в бъдещето. Компанията се опитва предимно за своите клиенти, които купуват камиони от нея. Нова технология на Volvo. Приоритетът беше да се увеличи още повече конкурентоспособността на партньорите, за да се гарантира, че нови шофьори идват в транспортната индустрия. Работата е извършена с поглед към бъдещето, тъй като в Европа вече липсват 20% от шофьорите, а в бъдеще транспортът само ще расте. Фактът, че новите трактори на Volvo Trucks са подобрили безопасността, производителността и комфорта в кабината, ще привлече най-квалифицираните шофьори в тези компании, надява се ръководителят на Volvo Trucks.

Нова технология на Volvo

При камионите на дълги разстояния кабината може да се счита за втори дом на шофьора. Ето защо интериорните дизайнери на Volvo са взели предвид нейните нужди, за да гарантират, че кабината е удобна на правилното ниво. Кабината на камиона за регионални маршрути е мобилен офис, за строителните работи е важно първо да се изпълняват производствени задачи в кабината. Изпълнени са всички условия за различни модели трактори. Нова технология на Volvo. В целия диапазон акцентът е върху широката видимост, ергономичността и намаляването на шума. Акцентът е върху гарантирането, че шофирането е безопасно и пъргаво на всички влекачи в гамата. Представяне на тежкотоварни автомобили Volvo Trucks. За да обяви на висок глас новата гама камиони, Volvo Trucks направи видео презентация, която веднага впечатли феновете на шведската тежка техника.

Тежките камиони

Краткото видео е заснето в адски стил, с вълци и тъмно звучаща музика. В средата на нощта светкавици проблясват по безлюден мокър път, движи се невероятна кула от четири Volvo Trucks, осветена от светлини. Нещо повече, ръководителят на компанията стои на върха, протегна ръце и като че ли благославя пътя на шофьорите на камиони. Тежките камиони, подредени един върху друг, показват колко надеждно и трайно е оборудването на Volvo Trucks, колко натоварване може да понесе. Най-ниският беше камионът Volvo FMX заедно със задната си талига, която е проектирана да превозва 38 тона товар. Този строителен камион лесно може да издържи общото тегло на останалите три трактора. Volvo FMX, който служи като основа на кулата, беше управляван от жена шофьор. По този начин създателите на линията показаха колко лесно е да управлявате всички автомобилни системи.

Тежките камиони

Тъмната кула на камионите е построена в действителност, визуалните ефекти на видеото също не са компютърна графика. Можете да гледате видеоклипа за това как е заснет видеоклипът. Самата стрелба се проведе където се намира полигонът на Volvo. Отне месец за завършване на дизайна на кулата, за изграждане и осигуряване на безопасността на конструкцията. Необходимо беше да се поддържа дадена скорост, движението трябваше да бъде ясно насочено. Това беше постигнато чрез разчитане на динамичната система за управление, инсталирана в тракторите Volvo. Volvo FH е флагманът на гамата за транспорт на дълги разстояния. Volvo FH16 е и флагманът на тежкотоварния работен кон, който поема над 325 тона товар. Volvo FM е универсален и маневрен камион, който може да реши различни транспортни задачи: транспорт из града, контейнер, строителство.