нощен транспорт

Предимства на нощния превоз на товари

Нощен транспорт. Първо, през нощта броят на автомобилите по градските пътища и регионалните магистрали намалява значително. Поради ниския трафик и липсата на задръствания, времето за транспорт по пътя е значително намалено. На второ място, транспортът на стоки през нощта има още едно неоспоримо предимство. Поради факта, че времето за пътуване е значително намалено, разходът на гориво също е намален. По този начин превозването на товари през нощта може да спести много. На трето място, нощният превоз на товари е удобен както за юридически лица, така и за частни търговци. Тъй като можете да се придвижвате извън работното време. По този начин клиентът няма да се нуждае от почивка от работа, за да се премести в нов апартамент, което означава, че няма да загуби част от заплатата си. И организацията ще може да се премести в нов офис, без да губи работен ден, тоест печалба.

Нощен транспорт

Всяко преместване е загуба за цял ден, а в случай на преместване в офис това е пропусната печалба. Причинена от спирането на работния процес. За съжаление няма да е възможно да се направи това бързо през деня. Задръстванията в града значително увеличават времето за транспорт по пътя, дори ако разстоянието изобщо не е голямо. Ето защо нощният превоз на товари е много популярен днес, което има редица значителни предимства пред деня. За да сте сигурни, че вашият товар е доставен до местоназначението си здрав не забравяйте за висококачествената опаковка. Професионалните товарни превозвачи ще осигурят всички необходими материали и ще опаковат правилно дори най-ценните предмети. Четвърто, шофьорът няма да се наложи да намери място за паркиране с трудности в дестинацията, а товаренето и разтоварването няма да бъде възпрепятствано от коли, стоящи наблизо и бързащи пешеходци.

Недостатъци на нощен превоз на стоки

Има обаче и недостатъци при превоза на товари, извършвани през нощта – повишена опасност. Лошата видимост и нощните условия значително увеличават риска от пътни инциденти. На тъмно шофьорите се уморяват много по-бързо, което означава, че могат да заспят по време на шофиране. Всъщност дори през деня на пътя е необходимо да се правят спирки и почивка, а през нощта това трябва да се прави по-често. За да се подобри безопасността през нощта, не се препоръчва извършването на извънгабаритни превози, поради което най-често се използват малки превозни средства – превозни средства с малък тонаж до 10 тона. Когато е поръчан нощен транспорт. Нощен транспорт. Обикновено нощният превоз на товари се поръчва в следните случаи. Превоз на малък тонаж в града и региона. Транспорт на хранителни продукти до търговски обекти. Спешна доставка на мебели и транспорт на стоки от складове до магазини.