особености при шофирането

Категорията на шофьорите

Закупувайки кола, ние автоматично попадаме от категорията на пешеходците в категорията на шофьорите. Като същевременно получаваме повече комфорт, а в товара – също отговорност не само за себе си, но и за хората около нас. Всеки ден броят на автомобилите на пътя непрекъснато нараства и днес той вече наподобява броя на бълхите на едно недодялано куче. Особености при шофирането. В същото време качеството на шофиране, ако не падне, тогава не се увеличава, оставяйки много да се желае. Ето защо шофирането по улиците на мегаполиси, които днес вече напомнят на гигаполиси. Изисква водачът да има специални умения, свързани с фактори като тесни задръствания, поведенчески характеристики на определена категория нетърпеливи и раздразнени шофьори. Които определено трябва да му бъде позволено да шофира под въздействието на успокоителни и много повече. Основното правило за шофиране в голям град звучи брилянтно просто – никога, при никакви обстоятелства. Не пречете на другите участници в движението.

Особености при шофирането

В същото време никога не забравяйте, че неопитността далеч не е порок, което не може да се каже за липсата на основно уважение към другите шофьори и към неписаните правила. Които важат по време на шофиране по улиците на голям град. Така че, ако можете да се класифицирате като неопитни шофьори, с други думи манекени. Особености при шофирането. Не бива да се срамувате от това – маркирайте автомобилите си с жълт удивителен знак, указващ, че шофьорът е зад волана. Чийто опит в шофирането не надвишава две години, или се подпишете с буквата U. И нека жълтият квадрат с удивителен знак действа върху много опитни шофьори, като червен парцал върху бик някои представители на бикоподобната порода често прибягват дори до физическо насилие и буквата U в предупреждението триъгълник често се дешифрира като убиец – вие все още не можете да скриете собствената си несигурност. Така че предупреждението за вашата неопитност никога няма да бъде излишно.

Магистрални разбойници

Да кажеш, че всички участници в движението са учтиви и възпитани, означава да плюеш в кладенеца на истината. Невъзможно е да свикнете с магистрални разбойници, но моментът ще дойде и определено ще се научите да приемате това явление по-спокойно. Междувременно трябва да приемете за даденост, че може да бъдете отсечени в най-неподходящия момент. Да бъдете груби в отворен прозорец или да забавите рязко, създавайки извънредна ситуация.