подобряване на ефективността

Подобряване на ефективността

Имам нещо добро мога да прихващам светлините. Транспорт отдолу, работник отгоре. Помислих защо са го измислили, но не, вероятно това е изход в този случай. Вместо оригинални защитни решетки за фенери е напълно възможно сами да направите защита от армировка докато някой решава да направи с капак от плексиглас. Внимание за начинаещи: закрепете решетката с болтове, не се опитвайте да заварявате армировката по размерите. Подобряване на ефективността. Колко получава багер. Преглед на свободните работни места за оператори на строителни машини през юни. Когато тръгнете, понякога забравяте, че мигачът е включен. Направих дубликат на звуков сигнал. Купувате пискюл от всеки лек автомобил на пазара. Взимате сонда с малка крушка и я притискате към контактите на релето за завиване, когато мигачът е включен. Намирате контакт, от който мига лампата, и завивате скърцалката с единия контакт там, с другия към земята.

Подобряване на ефективността

Komatsu има пластмасова подложка между кутията на батерията и кабината. Сложих там водач и изрязах клапа от метала нося там безценно имущество кабели и кърпи. Искам да заварявам конструкция рамка за предната кофа за транспортиране на трамбовка и резачка за асфалт местната водоснабдителна компания го носи по този начин. Подобряване на ефективността. Практичен и лоялен към полицията. Продължавах да си мисля защо беше невъзможно да се отворят отворите на няколко позиции. В извън сезона духа, после е горещо. Прозорецът е или отворен, или затворен, особено когато вали трябва да започнете малко въздух, а покрай магистралата локви летят в кабината от камионите. Взех отвертка и пробих още две дупки в отварачката на отворите.

Машини през юни

Колко получава багер. Преглед на свободните работни места за оператори на строителни машини през юни. Когато тръгнете, понякога забравяте, че мигачът е включен. Направих дубликат на звуков сигнал. Купувате пискюл от всеки лек автомобил на пазара. Взимате сонда с малка крушка и я притискате към контактите на релето за завиване, когато мигачът е включен. Намирате контакт, от който мига лампата, и завивате скърцалката с единия контакт там, с другия към земята.