популярни видео регистратори

Мнението на другите

Всяка оценка е достатъчно субективна, за да може потребителят да се усъмни в нейната достоверност, независимо от източниците на данни, използвани за нейното съставяне. Това е пряко свързано с нашия рейтинг. Тук обаче моментът на субективност е сведен до минимум, тъй като рейтингът на DVR по-долу е съставен въз основа на резултатите от търсенето с Google и Yandex. Популярни видео регистратори. Представяме на вашето внимание преглед на най-популярните автомобилни видео регистратори за 2012 година. Когато купуваме нещо, ние се ръководим преди всичко от собствения си вкус и нужди и едва тогава обръщаме внимание на мнението на другите. Предлагаме ви веднага да се вслушате в мненията на експерти и потребители. Като изберете най -подходящото устройство и изберете най-добрия DVR за 2012 г. Тази притурка заслужава правото да бъде наречена най-добрият DVR на годината в своята ценова ниша.

Популярни видео регистратори

Въпреки ниската си цена, той притежава всички характеристики, които притежават по-скъпите модели. Ritmix AVR-330 има 2.4 въртящ се екран, вградено разпознаване на движение, вграден микрофон. Който може да бъде деактивиран, 1/4 CMOS матрица на камерата с ъгъл на гледане по диагонал 120 ° и резолюция 1280×960, инфрачервено осветление, батерия, която ви позволява да работите офлайн в продължение на 4 часа. Възможност за свързване с компютър чрез USB, поддръжка на SD карти с памет до 32 GB. Този DVR записва файлове във формат AVI. Популярни видео регистратори. ParkCity произвежда автомобилни видео регистратори от 2008 г., а продуктите му се появиха на пазара сравнително наскоро – през 2010 г. Сред основните характеристики на представения DVR трябва да се подчертае 2 въртящ се екран, детектиране на движение в кадъра, запис на цикъла.

Тяхното форматиране

възможност за свързване към компютър чрез USB, поддръжка на microSD карти с памет до 32 GB с възможност за тяхното форматиране. В допълнение, този модел осигурява стабилизатор на изображението и режим на снимка, както и автоматично стартиране на записа. ParkCity DVR HD 510 записва AVI и Motion JPEG файлове. Този модел на видеофиксатор има 2 въртящ се екран, детектор на движение в рамката. Наслагване на дата и час, както и вграден микрофон и високоговорител. 1/4 CMOS матрица на камерата с ъгъл на видимост по диагонал 120 ° и разделителна способност 1280×960, батерия, свързаност към компютър чрез USB, поддръжка на microSD карти с памет до 32 GB. В допълнение, този модел осигурява режим на фото заснемане и автоматично стартиране на записа. Mystery MDR-650 пише AVI и Motion JPEG файлове.