превоз на извънгабаритни товари

Превоз на извънгабаритни товари

Влекачът също се носи, но след като шасито е покрито. Имаше случай, когато познат си купи Hyundai 170 на пневматично задвижване. Започна да шофира самостоятелно до всички клиенти. Днес багерът се транспортира с влекач с помощта на КамАЗ. Доколкото знам, в резултат на това скоростната кутия беше покрита и те няма да я ремонтират сумата на ремонта е доста висока. Превоз на извънгабаритни товари. Но на 450 км трал определено е необходим. Освен това, ако фабрично не е осигурено съединение, тогава няма какво да се транспортира с ремарке. Обсъждане на транспортирането на оборудване във форума. Тралът ще бъде недвусмислено по-евтин в сравнение с подмяната на резервни части, което може да се наложи след такъв пробег. Вие поне разберете цената на трала. И тогава поискайте цената на, да речем, крайното шофиране от Hyundai. И без това те често се чупят на борда не само на Hyundai.

Превоз на извънгабаритни товари

Самият нов Хидромек е изминал над 200 км със собствена мощност без последствия. Вярно, прекарах около 10 часа от доброто време на деня, плюс имаше малки конфликти с КАТ. В същото време настоявах, на всеки 1,5-2 часа почивка от 30 минути. Какви разстояния и каква честота в ходовете на колесните багери могат да се считат за некритични. В рамките на 25-30 км на ден. Почти всяко пътно ченге, виждайки багер на трала, изпуска всичко и хуква да спира. От всички превози, когато имах разговор с последния, НИКОГА НЕ ПРОВЕРЯТ ЗАКОННОСТТА на транспорта, в смисъл, че е наш багер или е откраднат. ТОВА Е РАЗМЕРЪТ по-важно е. Често срещах специални рулетки от пътни полицаи или те започват на 5 см, или измерват и излизат на 2,60 м, но преди да тръгнат, се оказа с различни рулетки 2,53-2,54 м. Но навсякъде, където има шаси ZF. И тогава има такова бягане.

Теглещото превозно средство

Превоз на извънгабаритни товари. Освен това теглещото превозно средство няма да изминава 40 км ч или при нормална скорост за багер, скоростта му ще бъде такава, че да стигне до там възможно най-бързо. Не пестете от транспорт и багерът ще ви служи дълго време и ще печели повече пари.