приложения за автомобилисти

Официални билети

Ако по наше време човек няма смартфон в джоба си, това означава, че този човек живее на островите Кирибати и е член на примитивно племе, което няма джобове. Днес мобилното приложение може да се превърне в приятел, спътник и асистент, особено ако карате кола. Приложения за автомобилисти. Изборът от всички приложения, представени по-долу, е избор на нашите редактори. Но при избора си се ръководехме от потребителски рецензии и оценки от iTunes, Google Play и Windows Phone. Кой каза, че изпита по правила за движение се полага само веднъж в живота? Можете да правите това поне всеки ден, увеличавайки нивото на знанията си. Това приложение ще ви помогне да се поддържате в добра форма като професионалист и да работите върху грешките си. В случай на неточен отговор, приложението ще покаже коментар. Програмата включва всички официални билети на КАТ в категории A, B, C и D.

Приложения за автомобилисти

Това приложение дава възможност да се движите из градовете на България и Украйна, като избирате най-свободните и бързи маршрути. Приложения за автомобилисти. Пътната карта се актуализира всеки месец и гласовите подкани ще ви помогнат да се ориентирате по време на шофиране, заобикаляйки неприятни пътни събития, като ремонт или инциденти. Най-новата версия на софтуера ви позволява да изтегляте офлайн карти на града. Ако е имало моменти, когато вие, напускайки търговския център, сте осъзнавали, че напълно сте забравили къде сте оставили колата си на огромен паркинг, тогава това приложение е за вас. Заведете ме до моята кола за iPhone и аналогът на това приложение MyCar Locator за Andryusha ще ви помогне да определите местоположението на колата и след това да го намерите с помощта на 3G мрежата.

Зареждане с гориво

Искате ли да знаете колко ви струва да управлявате автомобил? Приложението с обяснително наименование ви помага да следите разходите за зареждане с гориво, разходите за ремонт и диагностика, както и разходите за измиване. В Разходи за автомобили можете да вземете предвид данните за четири превозни средства и да изчислите разхода на гориво. Хубаво е, че в това приложение няма реклами, а използваните графики са прости и изискани.