причина да купите влекач

Полуремаркета с малки влекачи

Бързо откачване на влекача от полуремаркето. На складовете и фериботните палуби е възможно да се движат полуремаркета с малки влекачи, а не трактор. Можете да инсталирате полуремарке на навита платформа и ще излезе пълноценно ремарке. Причина да купите влекач. Опитните потребители на такова оборудване се улесняват с базата знания на производителите, техните предимства и недостатъци. За начинаещи, които нямат опит в експлоатацията, ще отнеме време за проучване на пазара и привилегиите на този вид транспорт. Днес на пазара на влекача три компании са се утвърдили като световни производители. На надеждно оборудване и са популярни сред шофьорите.

Причина да купите влекач

влекачът може да работи с полуремаркета, които са прикрепени към машината със седлови прикачни устройства. Шофьорите говорят само положително за него и подчертават редица предимства на този вид транспорт. Изборът на влекач се извършва, в повечето случаи от. Шофьори, които решат да открият транспортна дейност. Организации, участващи в транспорта, за да увеличат автопарка си. Малкия бизнес да транспортира своите продукти. Ако решите да го закупите е висок капацитет. Особеността на влекача е, че той може да превозва както големи, така и дълги товари, което не може да се каже за обикновените камиони. Полуремаркето се характеризира с пъргавина и функционалност на заден ход. Камиони със същата дължина или с ремарке му отстъпват по това. Висока ефективност. Той е способен да превозва значителни товари с ниското си тегло, което намалява разходите за голям транспорт.

Избор на влекач

Когато купувате влекач, обърнете внимание на следните фирми. Volvo – шведските влекачи са икономични. Volvo се позиционира като производител на безопасни и удобни автомобили. Безупречно обслужване в много регионални сервизни центрове в цялата страна и по света. Класиран на първо място по популярност. MAN е немски производител. Различава се по надеждност, издръжливост и комфорт, но цените са по-високи от тези за шведска кола. Влекачите на MAN рядко се провалят. Scania – тракторите на шведската компания са в голямо търсене и заемат третата позиция. Такива автомобили са известни с дългия си експлоатационен живот. Когато избирате производител, е по-добре да се спрете на тези фирми и да закупите влекач за камиони според вашите специфични нужди. Можете лесно да закупите резервни части за него в сервизни центрове във всички региони на страната.