професионални шофьори

Специалисти работят незаконно

Много шофьори както и професионални шофьори предпочитат да не се свързват със сервизни центрове или официални сервизи. Професионални шофьори. А със специалисти, които неофициално се наричат ​​занаятчии. Изводът е, че тези специалисти работят незаконно, без да се регистрират правилно в държавните агенции, без да декларират доходите си и без да плащат данъци. Това е, което ще се опитаме да разберем в тази статия. На първо място трябва да се отбележи. Че занаятчиите не носят никаква законова отговорност спрямо клиента. Всичко зависи изцяло от техните умения, опит и елементарна човешка благоприличие. Ако, не дай Боже, попаднете в инцидент поради некачествен ремонт. Според закона никой няма да ви дължи нищо.

Професионални шофьори

Този факт често е причина за ожесточена критика към занаятчиите от представители на държавата и служители на официални сервизи и сервизни центрове на кого се доверявате на колата си. А кое случи, няма да докажете нищо на никого, тези майстори те не носят отговорност за нищо, както в официалния сервиз. Професионални шофьори. Никой няма да ви поправи, ние имаме модерно оборудване, а те имат само комплект гаечни ключове, ние носим отговорност. Но нямат нищо и т.н. По принцип тук няма нищо изненадващо в края на краищата специалистите, които работят неофициално. Първо, не плащат данъци и второ, те са преки конкуренти на бензиностанциите и сервизните центрове. Ето защо те бяха удостоени с такава неприязън от държавата и официално работещите бензиностанции. А изобщо не защото че точно този щат и сервизът са толкова загрижени за състоянието на нашите автомобили.

Виновник на инцидент

Помислете например за такова твърдение ако нещо се случи, няма да докажете нищо на никого. Тук имаме предвид, че ако поради лошо направени ремонти клиентът е имал проблеми например, той е станал виновник на инцидент. Тогава законно майсторът не може да бъде обвинен в нищо договорът и планът на работната поръчка не са били изготвен. Никой не е подписал никакви документи, което означава, че е невъзможно да се докаже вината на специалиста, извършил ремонта. Тук няма нужда да спорим – разбира се, така е. Но, от друга страна, се опитвате да докажете вината на сервиза, ако поради лошо направен ремонт там сте попаднали в авария! С почти сто процента сигурност можем да кажем, че в този случай няма да докажете нищо на никого, дори ако е била съставена работна заповед, договор или други документи.

Подмяната на накладките

Представителите на бензиностанцията ще намерят карета и малка количка с всякакви оправдания не сме виновни, вие знаете как да шофирате толкова зле, не е наша вина – резервната част се оказа дефектна, свържете се с неговия производител,инцидентът се е случил, защото лошо завития е паднал от колелото? но в плана няма работа по завинтване на колелото, а само подмяна на спирачни накладки за неопитни автомобилисти ще обясним, че подмяната на накладките е невъзможна без премахване на колелото, след което, разбира се, се поставя място и др. и т.н. Що се отнася до измислянето на всякакви оправдания и оправдания, за да се избегне отговорност, служителите на бензиностанции и сервизни центрове могат да дадат достойно начало на опитни адвокати и адвокати. Между другото, ако сте открили навреме без никакъв инцидент, че колата ви е била ремонтирана лошо в сервиз, е още по-невъзможно да докажете нещо тук.