пътна помощ на автомобили

Пътна помощ на автомобили

Днес фирмите за пътна помощ на автомобилите в София може да се наложи по различни причини, но в един или друг случай тя трябва да бъде професионална и безопасна. Компанията ADAC Експрес предлага услуги за репатриране на камиони и автомобили на територията на България. Евакуация на автомобили. Тръгвайки на път, рядко мислим за собствената си безопасност, за факта, че колата ни може да спре да работи по една или друга причина. В такава ситуация много хора губят контрол и прибягват до необмислени решения. Всичко, от което се нуждаете, е да наберете номера на нашата агенция и да се обадите на бригадира, който ще пристигне на мястото на повредата и ще извика теглещ автомобил, ако има нужда от по-задълбочен ремонт.

Пътна помощ на автомобили

Днес услугите за репатриране на автомобили стават все по-търсени, тъй като буквално всеки собственик на кола може да се нуждае от него. Нашата компания разполага със собствен парк от теглещи камиони и добре функционираща система за извикване на бригадир или бригада. През изминалите години сме натрупали необходимия опит и знания, които ни позволяват да извършваме услугите си незабавно. За да може фирмата за пътна помощ на автомобилите от София да се осъществи възможно най-бързо и безопасно, специалистите работят. За да следят къде отива и къде се намира колата ви по едно или друго време. Ние предлагаме пътна помощ на превозни средства, които са били повредени и ранени при пътни инциденти.

Тежки товари

Теглещи камиони, предназначени за превоз на тежки товари. Произведени в съответствие с всички стандарти за качество и отговарят на европейските стандарти. Те разполагат с всичко необходимо за укрепване и фиксиране на оборудване за безопасно движение. По време на репатриране на моторните превозни средства транспортът е надеждно застрахован, което несъмнено дава гаранции и увереност. Ако се интересувате от професионална пътна помощ за автомобили от България в Европа и региони, моля свържете се с нас. Ние се грижим нашите услуги да задоволят всеки клиент, като му предлагаме само доказани средства и високо ниво на обслужване. Ако претърпите инцидент или колата ви е паднала в крайпътна канавка, дере или блато, не се колебайте да се обадите.