пътна помощ за камиони

Пътна помощ за камиони

Камионът се различава от лекия автомобил в много отношения и изисква специален подход по време на транспортиране. Тук е необходимо да се вземат предвид много аспекти, включително техническото оборудване на теглещ камион, който е предназначен за камион. Ако се интересувате от камион за теглене на камиони в България на територията на София и страната, компанията за пътна помощ ADAC Експрес ще се радва да ви помогне при предоставянето на такава помощ. Пътна помощ за камиони. В продължение на десет години нашата компания активно предоставя услуги за евакуация на превозни средства, повредени при различни обстоятелства, както и транспорт от една точка до друга. Като се обади на нашата компания, диспечерът веднага ще ви свърже с капитана или ще се обади на специалист.

Пътна помощ за камиони

Нашите клиенти са юридически и физически лица, които се интересуват от безопасна и застрахована евакуация на камиони в България и техния ремонт. Доста често камионът може да се повреди или да се хване в крайпътна канавка. Не е изненадващо, че е просто нереалистично да извадите толкова голям автомобил сами. Следователно в такива ситуации трябва да се обадите на спасителната служба и да се свържете с професионалистите. Екипите на нашата агенция участват в различни операции за извличане на машини от труднодостъпни места, където има нужда от цялостна помощ. Всеки специалист е преминал предварителна подготовка и притежава не само знанията, но и необходимия опит. С помощта на който успяваме да евакуираме леки и товарни автомобили без проблеми.

Автоматични заключващи системи

В допълнение към пътна помощ на превозни средства, нашата компания предоставя на своите клиенти техническо обслужване на високо ниво. Така например, нашата компания извършва ремонт и възстановяване на автоматични заключващи системи на автомобили. Монтаж на нови ключалки и изключване на имобилайзери. Използвайки нашите услуги, можете да спестите време и пари. Ако се интересувате от пътна помощ за товарни автомобили от България до най-близкия автосервиз, както и доставка на колата до желаната дестинация. Тогава се свържете с нашата компания. Ние предлагаме на нашите клиенти само надеждно и професионално обслужване.