Пътна помощ за леки автомобили

пътна помощ за леки автомобили

Пътна помощ е услуга, която има за цел, подпомагане на водачите на моторни превозни средства които са изпаднали в безизходица. Ако си направите застраховка за пътна помощ. Вие получавате големи отстъпки и предимство при репатрирането на Вашият автомобил. Денонощна пътна помощ за леки автомобили. Застраховката пътна помощ покрива неограничен брой повиквания през цялата година. Ако имате застрахователна полица и претърпите авария или пътно транспортно произшествие. Вие и вашето семейство ще получите безплатен хотел, безплатна храна и служебна кола. През това време вашият автомобил ще бъде напълно възстановен и вие ще можете да продължите пътуването си. Независимо в кой град или село се намирате в Европа. Достатъчно е да позвъните на телефона, който Ви е предоставен от застрахователната компания. Служителите от компанията, ще се погрижат веднага да Ви бъде изпратен специализиран автомобил. Те ще Ви окажат пълно съдействие при репатриране на автомобила Ви до оторизиран автосервиз.

Пътна Помощ за леки автомобили

Ако нямате застрахователна полица за безплатна пътна помощ, Вие ще трябва да платите от джоба си. Ако изпаднете в нервна криза когато получите авария на пътя. Застрахователната полица ще се окаже най-ценното ви нещо което притежавате. Застрахователната полица, ще покрие всички Ваши нужди при пътуване в страната и чужбина. Ако се окаже че акумулаторът на автомобила Ви се е повредил. Служителите на компанията за денонощна помощ, ще Ви го подменят веднага с нов. В случай че сте си забравили фаровете на автомобила включени и в последствие не можете да запалите двигателя. Служителите на компанията ще пристигнат веднага и ще Ви подадат ток. Когато двигателя на автомобила не запали, камион на денонощна пътна помощ ще репатрира вашият автомобил до най-близкият автосервиз. Ако се окаже че имате запушен катализатор, специалистите ще ви насочат към специализиран автосервиз за премахване на dpf филтъра за твърди частици и почистване на катализатори. След като се установи причината, специалистите от автосервиза, ще отстранят повредата и Вие ще продължите пътуване си.

Пътна Помощ при спукана гума за леки автомобили

Ако пътувате и спукате гума или изкривите джанта, вследствие на незапълнена дупка или случаен пирон по платното за движение. Вие ще получите безплатна пътна помощ. Гумата и джантата на Вашият автомобил ще бъдат подменени напълно безплатно. При положение че в багажника на автомобила Ви, липсват ключове и крик за смяна на резервната гума. Служителите на компанията ще пристигнат навреме и ще я подменят съвсем безплатно. Почти всички водачи на моторни превозни средства допускат грешки от време на време. Като забравят ключовете на автомобила си в колата и тя остава заключена. Застрахователната компания за репатриране, е предвидила решаването на този проблем. Вместо да се обаждате на ключар, който може да не пристигне на време и да чакате с часове наред. Компанията ще изпрати специалист, който ще отключи автомобила Ви. Специална оферта за пътна помощ ще намерите в сайтовете за репатриране.

Пътна Помощ за лекотоварни автомобили

Пътна помощ за леки автомобили. Ако пътувате с автомобила си на дълъг път и се окаже че горивото Ви е на привършване. Наберете телефона на фирмите за денонощна помощ. Техните служители ще Ви доставят гориво, за да може да стигнете до следващата бензиностанция. Като част от семейството на застрахователната компания за пътна помощ, Вие ще получите отстъпки в автосервизите в цялата страна. Ако имате нужда от редовна поддръжка на Вашият автомобил. Застрахователната компания ще Ви осигури място в повече от 10 000 автосервиза в цялата страна. Вие ще имате достъп до услугите на сертифицирани механици, на които може да зададете своите конкретни въпроси. Относно отстраняването на дребни повреди по Вашият автомобил. Компанията в която сте сключили застраховката пътна помощ, държи на своите клиенти. Като им осигурява качествено и сигурно обслужване на най-ниските цени. Ако желаете да си направите застрахователна полица, посетете офиса на компаниите за репатриране.