Пътна помощ по пътищата

пътна помощ по пътищата

Програмите на Road Assistance и Roadside Assistance са абсолютно еднакви. Услугата пътна помощ по пътищата се предоставя на всички собственици на нови автомобили, които закупуват и обслужват автомобила в оторизиран сервиз. Автомобилите трябва да имат гаранция. Собствениците на автомобили може да разчитат на фирмите за пътна помощ в София в случаите на повреда в двигателя или ходовата част на автомобила. Изтичане на масло или други течности от автомобила, проблеми със спирачната система, алармата или волана. Неизправността на чистачките на предното стъкло по време на дъжд и неизправността на осветлението при шофиране през нощта. В този случай водачът ще получи една от следните услуги. Предварителна диагностика по телефона, ремонт на място или превоз в най-близкия авто сервизен център. Всички нови автомобили, закупени от оторизирани сервизи от 1 юни 2014 година, са предмет на програмата за пътна помощ.

Какво предлага програмата за пътна помощ по пътищата и Road Assistance

Собственикът може да получите помощ по всяко време на денонощието, като злополука, липса на гориво или зареждане с грешен вид гориво. Проблеми с ключа за запалването, блокирало колело, повреда в акумулатора, повреда в двигателя на автомобила. Програмата се простира не само до територията на Република България но и във всички страни които са членки на европейския съюз. За разлика от всички останали програми за пътно подпомагане, Road Assistance може да удължи срока на гаранцията на автомобила. Чрез операторите които Ви предоставят сателитна навигация в автомобила, може да се обадите на службите за пътна помощ. Да откриете автомобила и да начертайте маршрута чрез GPS, навигацията. Компаниите за пътна помощ ще изпратят специализиран автомобил за пътна помощ. Който ще превози вашия автомобил да най-близкия автосервиз или паркинг по желание на клиента. Ако клиента има платена застраховка за безплатна пътна помощ, превоза на автомобила ще бъде напълно безплатно.

Пътна помощ по пътищата

Когато закъсате на пътя, няма нужда да се паникьосвате, ако автомобила ви се повреди, докато шофирате. Нашата пътна услуга е решението на вашия проблем. Ние предлагаме денонощни аварийни ремонти и изтегляне на автомобили, които се нуждаят от пътна помощ. Нашите опитни техници са екипът, който никога няма да ви остави на пътя. Повече от 50 години нашата компания предоставя помощ на шофьорите, когато най-много се нуждаят от нея. Не се колебайте да ни се обадите при следващия път, когато имате проблеми с автомобила. Нашите камиони пристигат незабавно до вашето местоположение, за да изтеглят автомобила ви до надежден сервиз за ремонт, на който можете да се доверите. Освен това ние извършваме бързи поправки при по-дребни проблеми, за да можете безопасно да пристигнете до вашата дестинация. Можете да разчитате на нашите квалифицирани специалисти за: проблеми с акумулатора на автомобила. При смяна на спукана гума, доставка на гориво и отключване на автомобила. Нашите услуги са свързани с гарантиране на вашето спокойствие.