пътна помощ

Пътна Помощ

Понякога на пътя е необходима спешна пътна помощ от сервизен център. Пътната помощ е набор от мерки за отстраняване на проблем, включително превоз на автомобил, спешен ремонт. Зареждане с гориво, отстраняване на последствията от злополука, понякога правна или техническа консултация. Пътна помощ е най-често срещаната услуга, към която се прибягва в случай на непреодолима сила на пътя. Влекач, това е специална машина, която е оборудвана с кран или хидравлична лебедка. Механизмът на лебедката е в състояние да изтегли товари до 5 тона. Такива коли се използват за товарене и транспортиране на автомобили. Автомобилите се изтеглят до платформата с хидравлична или електрическа лебедка, дори ако колелата са блокирали. Хидравличните платформи са оборудвани със специални колички които се слагат под четирите гуми на автомобила. Повече информация може да намерите във сайта на пътна помощ паяк. Това позволява да се извърши изтегляне на автомобил със блокирали колела с помощта на специални колички. Така превозвачите возят няколко автомобила едновременно.

Хидравлична платформа за пътна помощ

Хидравличната платформа функционира както камион така и като кран. Устройството може да транспортира превозни средства, които са останали след авто произшествието. Хидравличната платформа изтегля автомобилите при всякакви условия. При изтегляне на повредено превозно средство, превозвачът трябва да има пълномощно, изготвено от собственика на превозното средство. Документът от установената проба се попълва на място. Той е валиден за предписания период. Колата в днешно време се превърна в приятел и помощник. Просто е необходимо да имаш време да вършиш всички неща в неистов темп на живот. Следователно неговата работоспособност е много важна. Но какво ще стане, ако бедата се случи на пътя? Например акумулатора изведнъж се поврежда, двигателят не иска да запали или скоростната кутия е повредена. Къде да намеря някой, който ще осигури техническа помощ в град София денонощно ? Нашата компания предлага услуга за решаване на неотложни проблеми, срещани с автомобила. Ние предоставяме експертна помощ на пътя.

Новини

Отминали са дните, в които почти всеки собственик на автомобил беше готов да предложи техническа помощ на пътя. Да смени спукана гума, да изтегли повредената кола, да донесе бензин или да предостави друга услуга. Сега всички бързат за бизнеса си, без да се бавят или да се оглеждат. Това ни подтикна да създадем услуга за техническа помощ на пътя преди повече от 15 години. С масовото въвеждане на превозни средства в ежедневието, той стана много популярен в София и други градове на страната. Сега можем да осигурим денонощна техническа помощ с почти всяка сложност директно на мястото на повредата. Можете спокойно да поверите решението на технически, диагностични и други проблеми с автомобила на нашата компания. Нашите предимства са: персонал от опитни професионалисти. Вие ще бъдете подпомагани от компетентни електротехници, автомобилни механици и от майстори които извършват компютърна диагностика на автомобили в специализиран автосервиз. Те бързо ще определят причината за неизправността и ще я отстранят ефективно.

Защо трябва да изберете точно нас

За кратко време ще обработим вашата кандидатура и до 10 минути ще ви изпратим екип от пътна помощ. Диагностиката ще отнеме само 20 минути от вашето време, а вие ще получите адекватна цена. За всички видове дейности, ние определяме най-добрите цени. Освен това при нас ще намерите редовни промоции, които ще ви помогнат да осигурите евтин ремонт на вашия автомобил. Ние предоставяме услуги за пътна помощ денонощно, тоест 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината. Така че не се колебайте да ни се обадите по всяко време на денонощието. Наличието на специално оборудване. Голям брой модерно оборудване е винаги с нас, което ни позволява да оказваме автоматична помощ веднага на място. Няма значение дали имате камион или лек автомобил, скъп чуждестранен автомобил или бюджетен автомобил. Всички наши стари и нови клиенти ще получат експресна техническа помощ на пътя. Неизправностите на автомобила ще бъдат отстранени незабавно и на място.

Защо ние сме най-добрите

Защото нашата компания е специализирана в областта на денонощна пътна помощ в София. И най-важното е че ние изтегляме автомобили и камиони от всякакви марки и модели. Нито едно приложение няма да остане без внимание. Когато е необходима помощ при изтегляне на автомобила. Търсенето на пътна помощ често е свързано с произшествия, но има и други случаи, при които е необходима автоматична помощ. Те включват: невъзможност за влизане в автомобила, това е заключване на вратата или загуба на ключовете. Повреда на превозното средство, транспорт на автомобила, намаляване на мощността на акумулатора. Транспорт до бензиностанцията, диагностика на място, стартиране на двигателя, ремонт на електрическо оборудване, доставка на гориво или зареждане с гориво, ремонт или смяна на гуми, изключване на алармата на автомобила.

Новини
– Как да поръчате камион за пътна помощ

За да се обадите на пътна помощ, първо се свържете с оператора на услугата, за да му предоставите следните данни. Пълното име на марката и модела на автомобила, подробности за произшествието, повреда на превозното средство или вида на повредата. Точното местоположение или адреса където се намирате. Как да изчислим приблизителната цена. Цените на услугите се определят от компанията доставчик и зависят от: спешност, времето през деня или през нощта. Метеорологичните условия, вид спомагателно оборудване, разстояние и продължителност на транспорта. Сложността на работата, броя на участващите служители. Мобилният сервиз включва отпътуване на служителите и превоз на всички видове автомобилно оборудване. Включително автомобили, малки превозни средства, специални превозни средства и микробуси. Съвременните авто паркове разполагат с голям избор от специално оборудване и обслужват всички райони на страната.

Пътна безопасност

Доставчиците на услугите за пътна помощ носят пълна законна отговорност за безопасността на превозното средство. Те предоставят на клиентите задължителна застраховка. Персоналът се избира от фирмата доставчик. Шофьорите-превозвачи имат дълъг опит, а дейността на диспечерите е напълно автоматизирана. В случай на малка повреда е възможна спешна помощ на място или отдалечена консултация. Автосервиз ─ цифрова платформа, която комбинира доставчици на авто услуги с крайния потребител. Ние предлагаме специализирани услуги както в град София, така и за района на цялата страна. Нашите експерти ще дойдат при вас по всяко време на деня и през нощта, където и да се намирате. От Вас се изисква само да наберете нашите денонощни телефони за пътна помощ. За всичко друго останало, потърсете услугите на нашата компания за денонощна пътна помощ.