резервни части

Резервни части

Оригинални резервни части се произвеждат от производителя на специално оборудване или по негова поръчка. Те преминават необходимата сертификация и се използват при сглобяването на машини. Резервни части. Неоригиналните резервни части се произвеждат без лицензи и сертификати. Неоригиналните части по правило са с по-ниско качество и съответно с по-ниска цена. Освен това неоригинални резервни части се произвеждат само за масово произвеждани модели, например за автогрейдери DZ-98. За модели, които бяха пуснати в ограничен тираж, резервните части се произвеждат изключително от производителя. Фалшивите части най-често се изработват ръчно в гаражи или се доставят от България. В сегмента на пътно-строителната техника можете да намерите възстановени части, които също могат да бъдат класифицирани като фалшификати поради ниския им ресурс.

Резервни части

Какви части използва вашата компания. При ремонт и обслужване, LLC TD HydroRemService използва само оригинални части което се потвърждава от сертификати, тъй като клиентите носят отговорност под формата на гаранционни задължения. Как работи сервизният център на компанията. Резервни части. Сервизните центрове са оборудвани с оборудване и стендове за ремонт на двигатели, скоростни кутии, оси, хидравлични цилиндри. Специалистите правят маркучи с високо налягане за няколко минути. Ремонтните дейности се извършват за кратко време, тъй като ние винаги разполагаме с всички компоненти и консумативи в склада. Има и мобилна услуга. Служителите редовно се обучават и сертифицират във водещи фабрики.

Международните стандарти

RM-Terex е компания, която обединява водещите местни фабрики на специално оборудване, отговарящи на международните стандарти за качество. Днес клиентите се нуждаят от евтино, но висококачествено пътно-строително оборудване, което не би отстъпвало на вносните аналози. Партньорството с RM-Terex ни позволява успешно да решим тези проблеми. Освен това тази марка ежегодно представя нови продукти на пазара въз основа на пазарните нужди. Днес сме готови да предложим на нашите клиенти багери, багер-товарачи, автогрейдери, челни товарачи и снежни и блатни превозни средства. Промоции и специални оферти какво предлага компанията днес. Понастоящем има такива специални оферти като безлихвен план за вноски за една година, субсидия от Министерството на промишлеността и търговията и преференциален лизинг на Rosagroleasing за предприятия от агропромишления комплекс.