ремарке за камион

Възможности на малкото оборудване

Техническите характеристики на крана се отличават със способността за повдигане на товар наведнъж, чието тегло е до 1-1,5 тона. Оптималната височина на страните на тялото е около пет метра. Товароносимостта на тялото ви позволява да транспортирате предмети с тегло до три тона. Ниската странична височина е значително техническо предимство. Малкоразмерната машина е удобна за използване в градска среда, където се изисква маневреност. Ремарке за камион. Компактният размер ще му позволи лесно да се обръща дори по тесни улици и прилежащи зони, да се движи и да изпълнява други производствени задачи и маневри. Обръща се внимание на разликата в товароносимостта, която имат стрелата и корпусът на машината. Обективно е ясно, че манипулаторът може да носи много по-голяма тежест, отколкото може да бъде повдигнат и преместен с кран. Много е важно да се вземат предвид възможностите на конкретен модел оборудване, всички данни за които са посочени в техническия му паспорт.

Ремарке за камион

Използването на кран е широко разпространено днес. Компактните устройства се доказват като надеждни технически помощници, способни да вдигат и преместват различни товари с тегло 3, 5 и дори 10 тона. Поради конструктивните характеристики машините от този тип се отличават със способността, не само да повдигат товара, но и да извършват последващото му транспортиране в тялото. Крановете могат да се разглеждат като универсални превозни средства, чиито технически възможности им осигуряват широк спектър от приложения. Когато е необходимо да се разтоварят строителни материали, използването на мини машини е от особено значение. Манипулаторите перфектно се справят със задачи с различна сложност и са достойна алтернатива на голямото оборудване. Устройствата, без допълнителни рискове и опасности, могат да повдигат палети с фиксиран към тях товар (тухли, плочки, бордюри), стоманобетонни пръстени и други продукти.

Превоз на извънгабаритни товари

Ако се наложи транспортиране или преместване на голяморазмерна конструкция гараж, съблекалня, павилион, трябва да се откаже използването на мини манипулатор. В този случай трябва да наемете оборудване с товароносимост на стрелата над 3 тона, а каросерията е пригодена да транспортира поне 5 тона товар. Превозното средство със странична височина 7 метра е най-подходящо. За транспортиране на металообработващи машини се използват генератори, котелно оборудване, мощни кранове, техническите характеристики на които съответстват на поставените задачи. Крановете с товароподемност на стрелата до 10 тона и тяло до 15 тона се считат за оптимални. Ремарке за камион. В същото време такава мощна машина може да транспортира няколко машини до 3-4 броя или цял производствен комплекс. Осемметровата странична дължина ви позволява да поставите товара без риск от повреда по време на транспортиране.

Специални правила за транспортиране

Ситуацията с допустимата ширина на товара е малко по-сложна. По стандарти тя не трябва да надвишава два метра и половина. Ако размерите все пак надвишават посочените параметри, товарът преминава в категория извънгабаритни. За транспортирането му важат специални правила. Ако транспортираните предмети надвишават установените стандарти по ширина 2,5 метра и излизат извън ръбовете на каросерията на автомобила. Тогава е важно да се вземат предвид и да се вземат предвид изискванията, установени за този случай. Необходимо е предварително да се изготви маршрут и да се договори изпълнението му с КАТ. Издаване на разрешителни. Осигуряват се необходимите мерки за сигурност при транспортиране. За да се улесни и опрости процесът на транспортиране на извънгабаритни товари, е рационално да се обърнете към услугите на професионални изпълнители. Надеждна спедиторска компания ще ви помогне да се справите с транспорта без допълнителни грижи и усложнения.