ремонт на багер

Ремонт на багер

Цената на зъбните колела не предемонт и те почти винаги се нуждаят от подмяна. По-сложно е положението с веригите. Ако багерът не е бил използван в кариера за товарене на пясък или трошен камък, тогава най-вероятно обувките имат малко износване, така че е препоръчително да сменяте само веригите. Обувката е прикрепена към веригата с 4 болта 1 или 26 метрични. Въртящият момент на затягане на тези болтове не позволява използването на конвенционални гаечни ключове. Трябва да имате 3/4 или 1 гаечен ключ и 3- 4 подсилени 1 гнезда или 26 метрични. Ремонт на багер. Необходимо е главата да се подсили с кримпващ пръстен, изработен от висококачествена легирана стомана с дебелина 3-4 мм. Тъй като при демонтирането на обувките е необходимо да развиете и затегнете около 400 болта с гайки.

Ремонт на багер

Основното износване е върху веригите и зъбните колела. Ремонт на багер. Правилният подход към основния ремонт на двигателя. Обтегачът е привидно сложно устройство, но само на пръв поглед. Обтегачът съдържа бутало, което бута и задържа ленивеца. Ако огледалото на буталото не е било корозирало, тогава е достатъчно да смените комплекта маншети, чистачки и О-пръстени, без да разглобявате целия обтегач. Например на верижен багер JCB XD 220 издърпайте обтегача и издърпайте буталото, без да отвивате нищо. Сменете уплътнението на буталото, чистачката на обтегача. При всякакъв вид ремонт трябва да се погрижите за резервни части. Например доставката на комплект за ремонт на обтегач се извършва в рамките на 2 месеца.

Работни смени

Всички обяви за ходова част на багери. За да обобщим, можем да заключим екип от 2 души и 4 работни смени е необходим за ремонт на ходовата част с верижна преграда. Подмяна на зъбни колела и няколко ролки и обтегачна преграда. Необходими инструменти. Горелка кислород и пропан за монтаж демонтаж на щифтове, отрязване на болтове, зъбен ключ, подсилени глави 1 или 26 метрична система. Резервни части: зъбни колела, вериги, болтове с гайки за вериги 10-20 броя, ролки, комплекти за ремонт на обтегачи от производители като Berco, ITR. Материал, предоставен от KVM LLC – наем на строителна техника, наем на багер Hitachi, наем на багер JCB, наем на самосвали, наем на специално оборудване, транспортни услуги, доставка на строителни материали за кариери, извозване на боклук.