Ричтракът складово превозно средство

ричтракът складово превозно средство

Какво е товарен автомобил и защо е необходим

Ричтракът е складово превозно средство, предназначено за преместване и повдигане на товари от различен произход. Често се разглежда от експертите като вид високи стекове. Класическият подемен автомобил се отличава с добра маневреност, висока производителност. И способност да се справя с големи товари на големи височини. Визуално и технически ричтракът е хибридно мобилно устройство. Което включва както елементите на самоходния стакер, така и елементите на мотокара. Ако се махне секцията на мачтата, устройството прилича на стакер. Ако се разшири до максимум, прилича повече на мотокар. Основните компоненти на това оборудване включват. Метална основа с три или четири опори служи като основна конструкция, върху която е фиксирана прибираща се мачта, движеща се по специални водачи. Ричтракът складово превозно средство.

Ричтракът складово превозно средство

Грайферът с форма на вилица се вписва в схемата на основата на рамката и може да се измества напред-назад. Рамката обикновено се сглобява от здрави канали, придаващи на устройството стабилност и издръжливост. Противотежестта е друга уникална част от ричтрака, чийто център на тежестта е поставен между опорните рамена. Което добавя стабилност към цялата конфигурация. Двойка електродвигатели са отговорни за преместването на компонентите на мотокарите и транспортирането на самия повдигащ механизъм. Наличието на два двигателя позволява обслужването на багажника, ако тяговият двигател е изключен. Хидравликата, за която е направена точна и компетентна настройка, осигурява товароподемност на няколко метра нагоре. Минимизира амортизацията и удължава експлоатационния живот. Кабината с контролния панел е изпълнена със седнало или изправено място, общ преглед на работната зона и доста ефективна защита на човек от преместване.

Конструктивни характеристики

Висококачествените амортисьори, присъстващи в хидравличната система. Осигуряват бърза реакция на модула на потребителските команди. Електронната част отговаря за наблюдението на блоковете, изграждащи структурата. И ви позволява да конфигурирате модула в съответствие със спецификата на неговото приложение. Ричтракът складово превозно средство. В допълнение, сложна електронна диагностична схема и набор от сензори, които са оборудвани с мотокар, го правят възможно най-безопасен. За да опростят поддръжката и ремонта на инсталациите, производителите се опитват да осигурят лесен достъп до блоковете на апарата. Принципът на поставяне на готови продукти от предните краища задължава собствениците на такива места да търсят опции за специални превозни средства. Които едновременно биха могли да доведат съхраняваните предмети до желания сектор и да ги издигнат до определена височина.