система за видео запис

Система за видео запис

Какво да направите в тази ситуация, къде да отидете и какво да направите, ако случайно сте един от тези късметлии. Подробностите за кореспондента бяха разказани в столичното управление на КАТ. Всъщност всичко започна с факта, че някои шофьори от нашия вестник ми показаха получените писма за щастие. В първия от тях на снимката се виждат колата и нейният номер. Но компютърът не прочете правилно една от цифрите на числото. Система за видео запис. В резултат разписката дойде не на този, който наруши правилата, а на съвсем различен човек, който има различна марка кола. Системата за фото и видеозапис на престъпления е доста ново нещо. То започна работа в Москва едва миналата година. Тогава ситуацията по пътищата се наблюдаваше само от петдесет камери. И тази година 150 камери започнаха да работят с пълна сила. В резултат на това количеството на обработените материали се е увеличило значително.

Система за видео запис

Тя дори може да контролира потоците в противоположни посоки, ако е решена да направи това. Веднага след като нейният радар открие превишена скорост, картината се изпраща до информационния център. Система за видео запис. Там компютърът чете номера на автомобила, намира собственика му в базата данни, сравнява всичко това и го изпраща на компютъра на оператора в един документ. Следва ръчна работа. Операторът на центъра за фото и видео запис проверява получената информация. Дали номерът на автомобила е четим, дали автомобилът, показан на снимката, съответства на този, на чийто собственик ще бъде изпратено постановлението. Ако нищо не го е предупредило, той изпраща тази информация на инспектора. Инспекторът за пореден път проверява всичко и поставя електронен цифров подпис под предписаното наказание. След това писмото за щастие се изпраща до адресата.

Видео запис

Ако номерът на оператора или инспектора повдига въпроси, ако автомобилът не може да бъде идентифициран на снимката, материалът се хвърля в кошницата. Както показва обаче практиката, не винаги. За съжаление техниката може да е грешна. Човек може да се разглежда като седем. Дори деветка може да стане седем, ако средната й част е намазана с кал. Възможна грешка с букви. Не се различава много, но може да се приеме. Компютърът е грешен. В този случай хората седят пред монитора. Система за видео запис. Но и те са хора. След като проверите хиляда снимки, със сигурност ще сбъркате на 1001ва. Окото е замъглено.