стелажи за палети

Палетни стелажи за склад

Металните стелажи за палети са модерни ергономични дизайни за подреждане на склад. Те са предназначени за поставяне на продукти на европалети и осигуряват бърз достъп до стоките на складово оборудване. По отношение на безопасността и устойчивостта на товари, продуктите отговарят на установените изисквания. Стелажите за съхранение на палети имат много предимства. Конструкциите от този тип са универсални и подходящи за съхранение на различни стоки. Те могат да се съхраняват не само на палети, но и в контейнери. Благодарение на палетните стелажи за склада, общият обем полезно пространство на помещението се увеличава значително. Конструкцията е лишена от заварени шевове. Той осигурява възможност за бърза промяна на височината на нивата, които са прикрепени към перфорираните стълбове с помощта на специални куки връзки. Можете да си купите стелажи за палети и лесно да ги адаптирате за съхранение на стоки от всякакъв размер.

Стелажи за палети

Не е необходимо да разглобявате продукта, за да промените височината на рафтовете. Нивото просто се отстранява ръчно и се фиксира на желаната височина. Челните палетни стелажи са стандартна модификация. Предлагат се и стелажни системи с тесни коридори и модели с двойна дълбочина. Материал за производство на конструкции. За производството на палетни стелажи се използва стоманен профил с епоксидно покритие, което предпазва от корозия. Поради свойствата на материала, конструкцията може лесно да издържа на натоварвания и в същото време има относително ниско тегло. Цената на стелажите за палети зависи от конфигурацията, товароносимостта и други параметри. Свързвайки се със специалистите на нашата производствена компания, можете изгодно и без прекомерни плащания да поръчате палетно оборудване за складово съхранение. Ние имаме решение, което да отговори на вашите нужди. Компанията за стелажи – 4storebg.com предоставя услуги за проектиране, производство и монтаж на стелажни системи. Можете да ни поверите складовото оборудване до ключ!

Стелажи според индивидуални размери

Ние правим стелажи според индивидуални размери, всякаква височина, дълбочина и ширина. Ползи от използването на стелажи: лекота на монтаж, монтаж и демонтаж. Здравина на конструкцията; осигуряване на удобно съхранение на продукти; възможността за обслужване със специално оборудване. Изборът на правилния тип и размер ще спомогне за увеличаване на скоростта и ефективността на обработката на стоките. Продажба на палетни стелажи в цяла България. Стоманата с висока якост се използва при производството на оборудване за складове в завода. Всички елементи на металната конструкция са покрити със защитна боя, което увеличава експлоатационния живот на продуктите, предпазвайки ги от ръжда. Складовото оборудване може да има различни височини от 1 до 12 метра. Две опции за дълбочина 1 и 1,1 метра, да издържат на различни товари 9 000 или 15 000 кг на секция, така че тук ще намерите палетни стелажи, които са подходящи за вашия склад.

Монтаж и демонтаж на палетни стелажи

В сътрудничество с нас, клиентът получава възможност да закупи стелажи за палети на цени на производителя. Освен това съществуващата структура може да бъде разширена чрез закупуване на необходимите елементи от нас. Фирмата може да поръча монтаж и демонтаж на оборудването. В този случай служителите на Стелажи БГ отиват на обекта, за да измерват помещенията и да подреждат секциите. Заводът организира бърза доставка с индустриален транспорт в София и страната. Продуктите се доставят в цяла България от транспортни компании. Можете да закупите стелажи за палети, като се обадите на телефонния номер, посочен на уебсайта. Компетентните мениджъри ще отговорят на всички ваши въпроси и ще ви помогнат да изберете продукт в съответствие с вашите желания.

Предимствата на компанията за палетни стелажи

• Нашата компания разполага със собствено производство на стелажи и метални мебели
• Имаме огромен избор от различни продукти, като стелажи, шкафове, работни маси, стълби
• Изчисляваме различни проекти по ваше желание
• На място има специалист по измервания
• Извършваме монтаж и демонтаж бързо и ефективно
• Гаранционно и следгаранционно обслужване
• Доставка в цяла България
• Гаранция за всички продукти.

Какви са изискванията за складови стелажи

Много бизнес лидери обръщат голямо внимание на съхранението на продукти на територията на собствени или наети логистични комплекси. За да се спести място и да се оптимизират разходите се използват специални складови стелажи. За тези дизайни се налагат специални изисквания. Полезна информация за палетни стелажи. Така че сглобяемите метални стелажи трябва да имат следните качества. Високо ниво на издръжливост. Това изискване е задължително за всички продукти. Стелажите трябва да могат да издържат на големи натоварвания. Без изкривяване на подпори и греди. Благодарение на това ще можете да извършите бърз монтаж на продукти. Допустимото отклонение е 0,1 % от общата дължина. Няма дефекти по повърхността на багажното отделение. Уверете се, че продуктите не съдържат натъртвания, пукнатини и стружки. Надеждност на заварени съединения.

Задължително грундиране или поцинковане на повърхността

Допустимото отклонение на рафта при силно натоварване не трябва да надвишава 4 милиметра. Също така трябва да внимавате, когато настройвате стелажи и организирате място за съхранение. Освен това е много важно да се осигури пожарна безопасност в помещенията. Има редица основни правила, които трябва да се спазват при организирането на подреждането на стелажи на територията на складовия комплекс. Минималното разстояние между пътеките трябва да бъде най-малко 0,8 метра. Свободното пространство срещу вратата също има препоръчителен размер от 1 метър. Трябва да се осигури допълнително разстояние в случай, че се планира да се използват плъзгащи се секции. Използването на стелажи ви позволява да оптимизирате работното пространство, както и да осигурите най-бързото товарене на стоки. В големите логистични комплекси е необходимо да се предвиди възможност за преминаване на специални машини и оборудване, работещи на територията. Внимателният подбор на стелажи и спазването на всички стандарти за тяхната безопасна работа ще осигурят дълъг експлоатационен живот на тези продукти.