съвети за начинаещи шофьори

Общи съвети

Със сигурност този въпрос възникваше пред всеки начинаещ или по-малко опитен автомобилен ентусиаст трябва да купите първата кола в живота си, какво да изберете? Съвети за начинаещи шофьори. Разбира се, процесът на закупуване на автомобил е дълбоко индивидуален въпрос и зависи от редица обстоятелства, като например размера на портфейла, личните предпочитания, съвети от приятели, състоянието на пътищата в района на пребиваване, цени и др. Но все пак ще се опитаме да дадем някои общи съвети без да се правим на универсални, които, надяваме се, ще улеснят начинаещите. Нека направим резервация веднага – при анализа даваме приоритет на техническите характеристики, така че ако сте милионер в долари или имате пари само за закупуване на употребявана местна кола и в двата случая покупката ще бъде определена, най-вероятно, не по технически съображения, можете да спрете да четете.

Съвети за начинаещи шофьори

И така Какъв трябва да бъде размерът на начинаещия? Очевидно е, че не трябва да е твърде дълго клас А или Б. Съвети за начинаещи шофьори. Ако живеете в град, ще бъде по-удобно и по-лесно да маневрирате в поток от автомобили в малка кола. Освен това голяма кола ще създаде допълнителни трудности при паркирането – а за неопитни шофьори това може да е сериозен проблем. Система за сигурност на превозното средство. Не е необходимо да купувате най-новите чипове на всички видове активни и пасивни системи. Но когато купувате, трябва да запомните за трите най-важни компонента на всяка система за сигурност – ABS, въздушни възглавници и предпазни колани. Първо трябва да ги имате. Можете също така да получите сензори за паркиране, за да избегнете неуспешно паркиране.

Надеждни гуми

Предаване. На градските улици, пълни с трафик, задръствания и светофари на всяко кръстовище, автоматичен контролно-пропускателен пункт определено ще ви угоди. Ако обаче в бъдеще преминете към механика – няма да е лесно да се възстанови. Заключение все пак се опитвате да вземете механиката – тя ще ви бъде полезна в живота освен ако, разбира се, не сте принципен противник на ръчната трансмисия. Настройка. За начинаещите любители на автомобилите е по-добре да харчат допълнителни пари не за аудио система или някакъв скъп контрол на климата, а за надеждни гуми и автомобилна застраховка. Повярвайте ми, по този начин е по-безопасно. Тип тяло. Хечбек се препоръчва за жителите на града, които рядко пътуват извън града и не използват багажника много.