теглещ камион

Голям ресурс

Малките автомобили са много популярни сред любителите на автомобилите. Те са компактни, но нямат толкова голям ресурс. За разлика от автомобилите, които са по-мощни, така че частите им бързо се провалят. Чести са случаите, когато малка кола се разваля извън града или на оживена магистрала. Какво да правя в този случай? Ако имате мъничка, удобна интелигентна кола и сте напълно сами в офроуд условия, има смисъл да се обадите на спешните служби. Теглещ камион. Дори ако кормилното управление е непокътнато и машината теоретично може да бъде теглена, по-рационално е да се евакуирате за по-удобен транспорт. Трябва да изберете теглещ камион с товароподемност под 3 тона, който е специализиран в превоза на мотоциклети, строителна техника с малки размери и транспортиране на малки автомобили.

Теглещ камион

В този случай няма да плащате прекалено много за повдигащи тежки модели или модели, оборудвани с манипулатори. От които абсолютно не се нуждаете. Теглещ камион. В много случаи такива евакуатори са преобразувани микробуси от типа Газела или Мерцедес, така че транспортирането ще стане икономически изгодно. Малките автомобили са много популярни сред любителите на автомобилите. Те са компактни. Но нямат толкова голям ресурс, за разлика от автомобилите, които са по-мощни. Така че частите им бързо се провалят. Чести са случаите, когато малка кола се разваля извън града или на оживена магистрала. Какво да правя в този случай? Ако имате мъничка, удобна интелигентна кола и сте напълно сами в офроуд условия, има смисъл да се обадите на спешните служби.

Превоза на мотоциклети

Дори ако кормилното управление е непокътнато и машината теоретично може да бъде теглена, по-рационално е да се евакуирате за по-удобен транспорт. Трябва да изберете теглещ камион с товароподемност под 3 тона, който е специализиран в превоза на мотоциклети, строителна техника с малки размери и транспортиране на малки автомобили. В този случай няма да плащате прекалено много за повдигащи тежки модели или модели, оборудвани с манипулатори, от които абсолютно не се нуждаете. В много случаи такива евакуатори са преобразувани микробуси от типа Газела или Мерцедес, така че транспортирането ще стане икономически изгодно.