течността в резервоара

Резервоара на шайбата

Колко от нас вярват в прогнозите за времето? Вероятно само някой, който изобщо може да се смята за суеверен. Течността в резервоара. Зимата например винаги излиза от нищото и шофьорите започват да се почесват по главите и трескаво да се чудят откъде да вземат зимни гуми, как да реанимират изтощена батерия и какво да направят, за да размразят резервоара на шайбата, който беше безсрамно притиснат от лед. Богоявленски студове пукат по улицата, зимата, като добре пияна дама, си позволява почти всичко, шубите започват да разхождат своите любовници, а в хладилниците на българите става по-топло, отколкото пред прозореца. Този вид време е идеално за топли одеяла, халби с горещ чай и мелодраматични комедии със семейството. Но, зимата е трудна и понякога ви принуждава да решавате доста трудни пъзели.

Течността в резервоара

Дори опитен шофьор може да се събуди сутрин и да открие, че термометрите нагло са паднали под нулата. Собственикът на колата започва мислено да си мисли в главата дали е направил всичко, така че студът да не повлияе на благосъстоянието на неговия стоманен кон. Течността в резервоара. И тук идва разочарованието – все още има вода в резервоара на шайбата, а закупеният наскоро антифриз все още е на рафта в гаража. И ако отвън има минус, това означава, че течността в резервоара на шайбата е замръзнала. Те казват, че проблемите, които падат върху човек, са възможност да тръгне по пътя на саморазвитието. Глупости. Но само едно е ясно, че понякога е по-добре да не се реши проблема, а да се преговаря с него. Затова ви предлагаме да преговаряте с хладнокръвния резервоар за миене на вашата кола.

Резервоарът е пълен не повече от една трета

В мрежата има много съвети какво да правите, ако водата в шайбата е замръзнала. И първият е да се използва топла вода. Но трябва да се има предвид, че този метод ще работи само ако резервоарът е пълен не повече от една трета. В противен случай можете само да влошите ситуацията. Освен това в никакъв случай не трябва да използвате вряща вода, която лесно може да деформира съда за течност. Затова не прерязвайте гордиевия възел в разгара на момента, защото под него може да има повече възли. За да размразите леда в този случай, имате нужда от двигател с дяволски предпазител. Ако сте горд собственик на чудото на местната автомобилна индустрия, тогава вашият VAZ няма да ви подведе, защото е много лесно да решите този проблем с него. Достатъчно е да извадите резервоара и да го затоплите на топло място.