товари на пътищата

Товари на пътищата

Използваните двигатели са разработени в сътрудничество със специалисти по PSA техните предимства включват малко тегло поради активното използване на алуминиеви сплави. Въпреки това, в условия последният параметър може да се превърне в отрицателен фактор. Тъй като в цилиндровия блок се използва технология без случаи, като се използва високоякостно покритие от металокерамика на работната повърхност, което е доста податливо на качеството на смазочните материали и гориво. Товари на пътищата. Пътническите модификации могат да се похвалят с най-широките възможности за трансформация на кабината, надлъжно движение на седалките, което ви позволява да регулирате пътническото пространство и обема на багажното отделение. Transit Connect в товарна версия, в зависимост от дължината на основата, може да осигури до 3,6 кубически метра. вътрешно пространство с товароносимост от 520 до 890 кг.

Товари на пътищата

Товароносимостта на товарната версия варира от 500 до 590 кг с вътрешен обем от 2,4 куб. М. При пътническата версия удобният механизъм за сгъване на седалките ви позволява да увеличите багажното отделение до 1 566 литра. Заслужава да се отбележи, че всички нови елементи са базирани на предишните платформи, отличителна черта на които е носещото изцяло метално тяло, което налага да се следи отблизо степента на използване на превозното средство. Товари на пътищата. Ford Transit има класическо оформление с половин капак с надлъжен двигател и задвижване на задния мост. Предлагат се и версии със задвижване на всички колела. Предното окачване, както е обичайно за съвременните модели, е независимо, докато задното зависи от полуелиптични пружини в основната версия. За подобряване на манипулацията се използват стабилизиращи щанги, както и газонапълнени амортисьори с подобрени характеристики. И двете оси са оборудвани само с дискови спирачки, кормилната уредба е зъбна рейка и усилвател.

Продажната цена

Перспективи за нови продукти на вътрешния пазар. Въпреки факта, че началото на годината бе белязано от рязък спад в цените на дребно за автомобилите на компанията, като ръководител на групата за предоставяне на услуги в автомобилната индустрия в ОНД. През 2017 г. очакваме цените на дребно за автомобили да растат със скорост, която преобладава над инфлацията, тъй като те все още не отразяват напълно ефекта от обезценяването на рублата. Ако е необходимо да се възстанови рентабилността, автомобилните производители ще продължат да компенсират нарастването на себестойността с продажната цена. Това ще бъде улеснено от началото на икономическото възстановяване и потребителската активност на купувачите.