уроци за паркиране

Правилното паркиране на автомобила

В продължение на почти 7 хиляди години хората са яздили коне, но ние караме коли само през последните сто години. Връзването на кон в салона някога е било много по-лесно от паркирането на високо технологично превозно средство днес. Уроци за паркиране. Паркирането е наука, която не прощава грешки в определени ситуации. А правилното паркиране на автомобила е гаранция за вашето спокойствие, целостта на автомобила и благодарността на колегите на пътя. Днес ще ви научим как да паркирате правилно. Маневри за паркиране понякога причиняват главоболие дори на опитни шофьори, а начинаещите дори могат да потънат в депресия. В шофьорските училища на паркирането се отделя минимум внимание, а това от своя страна още веднъж потвърждава факта, че частният инструктор по автомобил ще помогне за по-ефективното копаене в гранита на науката.

Уроци за паркиране

Както и да е, шофьорите започват да паркират правилно само след определен период от време, чиято продължителност зависи както от редовността на заминаванията, така и от индивидуалните характеристики на човек. Уроци за паркиране. Спомняте ли си как Висоцки пееше? И обемисти като танкове, Фордове, Линкълни, Селени, елегантни Мустанги, Мерцедеси, Ситроени Всеки ден има все повече автомобили. Ако вярвате на статистиката на старата дама, то днес броят на железните коне вече надхвърли милиард. А до 2015 г. автопаркът на българската столица ще бъде около 5 милиона автомобила. Така че знанието как да правите паркинг става жизненоважно. Защо да започнете с анализ на най-често срещаните грешки? Най-малкото, за да не настъпят по-късно греблата, които щедро са разпръснати в гъстата трева на пътни трикове. И така, как да се научите да паркирате, за да избегнете най-често срещаните грешки?

Симулирате ситуация

Най-често начинаещите шофьори погрешно оценяват както размера на мястото за паркиране, така и размерите на собствената си кола. За да коригирате ситуацията, ще бъде достатъчно да проявите старание по време на тренировка на пистата или някъде в пустошта, където можете да симулирате ситуация на паркиране. Опитайте в свободна зона, за да се изпробвате на задна скорост, завъртете се в различни посоки и се опитайте да наблюдавате маркировката на въображаемото място за паркиране. Повярвайте ми, като полагате всички усилия, можете да се научите да паркирате със затворени очи което обаче силно ви препоръчваме да не правите.