фалшиви части

Фалшиви части

Оригинални резервни части се произвеждат от производителя на специално оборудване или по негова поръчка. Те преминават необходимата сертификация и се използват при сглобяването на машини. Неоригиналните резервни части се произвеждат без лицензи и сертификати. Неоригиналните части по правило са с по-ниско качество и съответно с по-ниска цена. Освен това неоригинални резервни части се произвеждат само за масово произвеждани модели, например за автогрейдери DZ-98. За модели, които бяха пуснати в ограничен тираж, резервните части се произвеждат изключително от производителя. Фалшивите части най-често се изработват ръчно в гаражи или се доставят от България. Фалшиви части. В сегмента на пътно-строителната техника можете да намерите възстановени части, които също могат да бъдат класифицирани като фалшификати поради ниския им ресурс.

Фалшиви части

Освен сервиз и доставка на резервни части, какво друго прави компанията. От 2005 г. OOO TD HydroRemService действа като официален дилър на RM-Terex. Обемът на продаваните продукти се увеличава всяка година.Така към края на 2017 г. компанията стана лидер в продажбите на дилърската мрежа RM-Terex. Днес TD. GidroRemServis има 120 служители и 5 клона. Защо компанията работи с марката RM-Terex. RM-Terex е компания, която обединява водещите местни фабрики на специално оборудване, отговарящи на международните стандарти за качество. Днес клиентите се нуждаят от евтина, но висококачествена пътно-строителна техника, която не би отстъпвала на внесените аналози. Фалшиви части. Партньорството с RM-Terex ни позволява успешно да решим тези проблеми. Освен това тази марка ежегодно представя нови продукти на пазара въз основа на пазарните нужди. Днес сме готови да предложим на нашите клиенти багери, багер-товарачи, автогрейдери, челни товарачи и превозни средства за сняг и блато.

специални оферти

Промоции и специални оферти: какво предлага компанията днес. Понастоящем има такива специални оферти като безлихвен план за вноски за една година, субсидия от Министерството на промишлеността и търговията и преференциален лизинг на Rosagroleasing за предприятия от агропромишления комплекс. Последният предвижда повишаване на цената с два процента, докато първоначалното плащане е 20% от общите разходи, а договорът се сключва за 5 години.