Хидравлични приставки за мотокари

хидравлични приставки за мотокари

Търсите ли решение за приложение за вашия мотокар или повдигач?

Тогава тази статия ще бъде интересна за вас, разберете как може да ви помогне. Вносителите на хидравлични приставки за мотокари са известни с дългогодишния си опит в доставките на приставки с високо качество и надеждност. Марката приставки се отнася до широка гама хидравлични и механични приставки и предлага решения за приложение на всички клиенти. Няма ограничения: винаги има индивидуално решение за вашата ситуация. За кои приложения е възможно да се произвеждат персонализирани прикачени устройства? Това е възможно за почти всяко приложение от селскостопанския сектор към хранителната промишленост. Модификация на ротатора за контейнер с нестандартен размер. Добавяне на функция за накланяне на прикачения инвертар, така че да изпълнява нормално неволно движение. С други думи: персонализиране на съществуващо оборудване или производство по поръчка на цялото оборудване. Случва се много хора да не знаят, че решението съществува и е на една ръка разстояние.

Хидравлични приставки за мотокари

Запознати ли сте със стандартната гама от приставки. Разгледайте добре гамата за закрепване и се свържете с отдела за продажби за разяснения или съвети, за да намерите най-доброто решение. Сътрудничеството с друг производител на ниво с компаниите за мотокари е свързано с много предимства. Но най-важното е, че във всяка фаза вашата заявка ще бъде разгледана с необходимото внимание. Как да поискате оферта за персонализирани прикачени устройства за мотокари? Ние ви молим да предвидите най-често срещаните въпроси и да имате под ръка следната информация, за да ви помогнем да изпълните заявката си за предложение по поръчка. Размери и тегло на необходимите приставки. Марка и тип превозно средство, което изисква закрепването. Когато получим искане, ние го изпращаме до техническия отдел за цялостно проучване за неговата осъществимост в технически и производствен аспект. По-късно ще потвърдим условията за производство.

План за хидравлични приставки за мотокари

Изготвя се окончателно търговско предложение, придружено от съответните технически чертежи, които потвърждават съответствието на произвеждания продукт с техническите спецификации. Какви са следващите стъпки в този алгоритъм? От момента, в който получите нашето споразумение, трябва да потвърдите съгласието си с него, като изпратите потвърждение на поръчката по имейл или по факс. Само след приключване на тези стъпки можем да очакваме старта на производствения процес. Първо определяме кои сглобки трябва да се направят и след това потвърждаваме крайната дата на завършване. Средно времето за доставка е 2 до 3 седмици за прости решения, докато за сложни проекти може да бъде удължено до 12 седмици. Контрол и сертификация. В края на процеса на сглобяване започва фазата на управление. Всяко парче приспособление е подложено на строги тестове на тестови стенд. След което можем да гарантираме, че продуктът отговаря на строгите стандарти за качество, с които са известни нашите продуктите.

Качество за хидравлични приставки за мотокари

Преди продуктът да достигне до клиента, той преминава през структурни измервания и изпитвания, в съответствие със стандартите, определени в UNI EN ISO 9001: 2008. След преминаване на тестовете, сертифицирането по CE е задължително, както и изготвянето на различни ръководства, каталог на резервни части, за да се предостави на клиента оборудването. Персонализираните прикачени файлове се покриват от същите гаранции като стандартните продукти. За всеки проект по поръчка можете спокойно да разчитате на надеждността на нашето оборудване. Не забравяйте факта, че предоставянето на цялата необходима информация за вашето искане, значително ще ускори неговата обработка. Не само мотокарите, но и прикачените устройства изискват редовна поддръжка. Търсите ли удобен специализиран сервиз за вашите мотокари и подемна техника? В този случай може да потърсите услугите на компанията за мотокари в град София – мотокари.com.

Обслужване на хидравлични приставки за мотокари

Най-важното нещо, с което да започнете. Първият и може би най-важният момент, на който трябва да обърнете внимание: извадете ключа от контролния панел на вашия мотокар. Това ще предотврати възможността за случайно движение на вашето превозно средство, което е гарант за вашата безопасност. Активирайте ръчната спирачка и поставете копчето на превключвателя за налягане да се откачи. По този начин вече можете да започнете техническия преглед. Така че се захващайте за работа! Приставката също се нуждае от почистване. За почистване просто използвайте влажна кърпа и сапунена вода. Разтворителите, бензина и силните детергенти могат да бъдат вредни. Ако посоченият комплект за почистване не е достатъчен, тогава може да се използва пароструйка с високо налягане, настроена на най-много 200 бара. Трябва да се извършва ежедневна проверка на положението на горната и долната кука на приставката. Обърнете внимание и на работата на приставката, като например разхлабен болт или странен шум?

Техническо обслужване на хидравлични приставки за мотокари

На всеки 100 часа. Огледайте заключващите куки на мотокарите. Надеждна ли е тяхната инсталация? Все още ли е осигурено всичко? Уверете се, че няма хлабавост или болтове. Всички маркучи все още ли са непокътнати? Маркучите показват ли признаци на износване или повреда? Има ли течове в хидравличната верига? Проверете края на четливостта на предупредителните известия и знаци. Сменете всички повредени и нечетливи ваденки, табелки с имена и маркировки. На всеки 2000 часа. Проверете износването на буталните уплътнения, като ги смените, ако е необходимо. Естествено, всеки тип закрепване има специфични характеристики, които изискват специално внимание. Всички те са споменати в ръководството за употреба. Препоръчваме ви да тествате оборудването в рамките на 5 цикъла след всяка поддръжка. Това ще гарантира, че приставката е свързана правилно. Трябва също да се отбележи, че редовната проверка на състоянието на вилиците на вашия мотокар или газокар е важна част от удължаването на живота на прикачното устройство.

Вид на товара, предназначение и употреба

Кофа за преобръщане, елемент на кутия или грайфер на въртяща се вилка? Предложението за прикачени файлове е голямо, но намирането на правилния модел не винаги е линейна задача. Какви фактори са важни при избора? И кои от тях определят избора? Щастливи сме да ви помогнем със следните въпроси и алгоритми. Какъв тип товар трябва да се повдига / преобръща / премества чрез прикачени устройства? Говорите ли за бетонни плочи или хартиени ролки? Какво в крайна сметка трябва да се направи с тези товари? Трябва ли товарът да бъде вдигнат, преобърнат, изместен, фиксиран и така нататък. В кой сегмент от индустрията и при какви условия ще се извършва преработката? Дали това ще се случи в селскостопанския сектор или в строителството? Изпитва ли сайтът на употреба екстремни температури? Трябва ли апаратът да е устойчив на големи количества сол и пясък, когато работи, например в риболовната индустрия?

Важни технически данни

Цялата тази информация е от решаващо значение за вземане на решение за избора на оборудване. Приставките предлагат различни видове приложени приставки, които са специално проектирани за определен сегмент от индустрията. Кофата за преобръщане от неръждаема стомана е предназначена за хранителната промишленост. Приставката предлага разнообразие от кофи в своя асортимент. Търсите кофа, способна да хвърля развалини или друг материал? Мислите ли, че това са незначителни подробности? Въобще не. Най-малкият детайл може да окаже решаващо въздействие. Колко интензивно ще се използва прикачената приставка? И накрая, още няколко технически точки, които са от съществено значение за вашия избор. Обхватът на отваряне и натоварването на краката са толкова важни фактори. Диапазонът на отваряне показва диаметъра на тежестта, докато натоварването на крака се отнася до тежестта, която може да се приложи към крака. Ако търсите нови или употребявани прикачени устройства, не забравяйте да вземете предвид следните фактори.

Фактори за прикачени устройства

Тип превозно средство, вид товар, вид употреба, място на употреба, интензивна употреба, обхват на отваряне и натоварване на крака. Покупката на прикачени устройства е внимателно обмислен и добре обмислен избор. Позволете на професионалистите от нашия екип за прикачени устройства да ви помогнат. С дългогодишния си опит и техническо обучение, те са идеалният съветник за вас по всеки въпрос. Не намерихте това, което търсите? Няма причина да се разстройвате, прикачени устройства също могат да доставят приставки според спецификациите на клиента. Представители на нашия екип ще се вслушат във вашите желания и ще разработят приложения, които отговарят на вашите изисквания за кандидатстване.