kia sorento

Сензорен дисплей

Моделът Sorento е доста популярен на вътрешния пазар. Това е един от малкото големи кросоувъри с монокок корпус и отлични технически характеристики. Преработената версия се различава от предшественика си в няколко детайла, които правят тази кола по-скъпа, отколкото е в действителност. Kia sorento. От външните разлики в новия KIA Sorentoможете да подчертаете LED лентата от дневни светлини, хромирани ръбове на решетката на радиатора и нови фарове за мъгла, които също могат да осветяват завоя. В останалото, непосветеният човек е малко вероятно да различи обновения KIA Sorento от предишната му версия. Но вътре в колата има много повече промени. Нови, по-скъпи покрития и по-голям сензорен дисплей са дреболии. Основният коз на корейския джип е третият ред седалки. Следователно тази кола ще бъде отличен вариант за големи семейства или приятелски компании.

Kia sorento

Не може да се каже, че галерията ще настани удобно световни шампиони по бокс, но за деца или юноши – това е, което ви трябва. Можете обаче да сгъвате задните седалки по всяко време, като в същото време получавате не по-малко от 1081 литра за всякакви чанти и куфари. Вторият ред седалки се сгъва, разбира се, по-рядко, но ако това се случи, тогава 2052 литра ще бъдат достатъчни за транспортиране на много неща едновременно. Нивото на удобство в новия KIA Sorento е на високо ниво. Kia sorento. Седалката на водача има много настройки, които се постигат благодарение на електрическото задвижване. Предните седалки в топ версията са с електрическо отопление и вентилация. Седалките от втория ред се отопляват само. Отделен климатик ще осигури на всички необходимата температура, а големият панорамен покрив ще отвори отлични гледки за пътниците.

Контрол на стабилността

Разбира се, най-скъпото оборудване включва всичко най-добро, въпреки че основното оборудване е доста богато. Включва шестканална аудио система с поддръжка на множество формати, круиз контрол, климатик, аксесоари с пълна мощност, плюс електрически сгъваеми странични огледала, антиблокираща спирачна система, помощ при хълм, контрол на стабилността, ISOFIX детска седалка, предни и странични въздушни възглавници и въздушни възглавници за завеси и много други. Между другото, в навечерието на зимата официален дилър на KIA започна да предлага така наречените топли опции, които се предлагат стандартно и включват отопляеми предни седалки, волан и странични огледала, както и допълнителен интериор. Що се отнася до възможностите за офроуд, някои от нивата на оборудване на SUV включват автоматична система за задвижване на всички колела.

Дизеловият агрегат е традиционно по-икономичен

При най-малкото приплъзване на задвижващите предните колела, задната ос се включва, гарантирайки сигурен изход от трудна ситуация. Не си струва обаче да поставяте офроуд рекорди на KIA Sorento, тъй като тази кола все още е по-градска. Sorento ще се справи със средния тип офроуд, който често се среща при излизане на открито или риболов, но все пак не си струва да се мотате по реката или да се състезавате с Hummer или Wrangler. Въпреки впечатляващите си размери и тегло, кросоувърът все още е икономичен. Например при бензинов двигател с работен обем 2,3 литра и максимална мощност 175 конски сили разходът на гориво в комбинирания цикъл е само 8,8 литра на 100 километра. Дизеловият агрегат е традиционно по-икономичен. С обем от 2,2 литра, капацитет от 197 коня, както и задвижване на всички колела, KIA Sorento консумира 6,7 литра на 100 км.