renault megane

Очаквания на клиентите

Renault Megane Хечбек. Megane Estate и Megane Sedan са най-големите размери в своя клас. Потребителските характеристики отговарят на най-смелите очаквания на клиентите, които ценят практичността, удобството и индивидуалността в автомобила. Renault Megane. В края на краищата, трябва да признаете, много по-приятно е да имате кола, която няма аналози по градските пътища веднъж или два пъти, отколкото да карате клонинги с колела и да се губите в сива тълпа от еднакви модели. Моделите от предишното поколение Megane Break, Megane Classic са постигнали огромен успех. Пуснати автомобили, което е не по-малко от 750 000 единици. Бяха разпродадени с гръм и трясък. Ето защо Renault, създавайки Megane II, се стреми с всички сили да запази този грандиозен успех в миналото. Двата нови модела бързо настигнаха своите предшественици по популярност и през 2003 г. ги надминаха многократно, превръщайки.

Renault Megane

От самото начало проектът Megane беше апотеоз на надеждността и крепост на високите технологии! Естеството на моделите Megane Estate и Megane Sedan няма нищо общо с обикновения и утилитарен характер на другите сортове Renault. Renault Megane. Пазарът на комбита и седани буквално прелива от скучни и еднолики представители на автомобилния свят. Още на първия етап от развитието на Megane Estate и Megane Sedan, концепцията на тези автомобили беше внимателно обмислена. Външността на тези автомобили просто трябваше да стане необичайна, ярка и запомняща се. Ясните линии и прецизният, високо професионален монтаж говорят за безупречното качество и надеждност на тези модели на Renault. Задната част на двата модела е внимателно проектирана с висока степен на оригиналност. Тази разработка създава стилистичен баланс на всички части на автомобила, от капака и вратите до бронята.

Нестандартни размери

Прилика на Megane Estate и Megane Sedan с други модели. Според експертите Megane Estate е подобен по някакъв начин на Laguna Estate. И двата автомобила имат еднакво увеличен обем на багажното отделение. В допълнение, те са обединени от бърз модел на вертикални задни светлини и 15 и 16 инчови джанти и, разбира се, багажници на покрива. Megane Sedan е роден в резултат на нестандартен подход към дизайна на каросерията. Както е замислено от разработчиците, формата на каросерията на Меган е придобила нестандартни размери, поради което на външен вид тази кола може да бъде причислена към екземпляр от по-висок клас. Отдалече може да се обърка с Nisan Qashqai. Качеството на вътрешната облицовка отвътре също е обмислено до най-малкия детайл, както при седана, така и при версията хечбек. Относно най-големите размери в класа. Както бе споменато по-горе, Megane Estate и Megane Sedan са най-големите в своя клас.

Комбинация от характеристики

Това гарантира отлично управление и безупречен комфорт в кабината. Имайте предвид, че такава комбинация от характеристики, за която представителите на Megane преди това можеха само да мечтаят. Мястото за краката отзад е значително увеличено до 228 мм седан и 230 мм хечбек. 1.6 литров двигател – 75 к.с., 1.6 литров двигател – 90 к.с., 2 литра – 114 к.с., дизел – 64 к.с., турбодизел – 95 к.с. През май 1995 г. за първи път беше пуснат турбодизелът DTi, характеризиращ се с директно впръскване на гориво и мощност от 98 коня. Салон Megane Estate и Megane Sedan – истинското съвършенство на стила и ергономичността. Всичко тук е на една ръка разстояние. Можете да стартирате двигателя с помощта на бутона за стартиране. Но не всичко е толкова просто. Ако нямате още един компонент – ключова карта, едва ли ще стартирате тази кола. Този ключ, който прилича на визитна картичка, има бутони за отвори, затвори и багажно отделение.