volkswagen golf

Качество от цялата гама модели

Автомобилът Volkswagen се произвежда от германска компания, което вече говори за най-високо качество от цялата гама модели. Един от най-популярните и успешни модели е семейният автомобил Golf. Неговата компактност и малки размери изумяват и придават най-голямо значение и престиж. Произвежда се от 1974 г. в голямо разнообразие от конфигурации. Volkswagen Golf. Автомобилът от този модел е представен най-вече за семейството. Хечбекът с пет врати ще ви позволи да излезете сред природата и да се отпуснете напълно, като вземете всичко необходимо с вас. Въпреки малкия си размер, тази кола е доста просторна. Струва си да се отбележи високата проходимост на автомобилите от цялата гама модели. Дизайнът на автомобила е по-аеродинамичен, което допринася за по-тихо возене, което позволява подобрена икономия на гориво и ефективност при шофиране.

Volkswagen Golf

Автомобилът от шесто поколение е оборудван с различни видове окачване спортно регулируемо, стандартно, а също и адаптирано проектирано директно за шофиране по лоши пътища или офроуд условия. Volkswagen Golf. Стандартното оборудване включва интегрирана система за безопасност странични и предни въздушни възглавници, въздушна възглавница за защита на коленете от удари по волана, въздушни възглавници за завеси адаптивна система за пътно осветление контрол на климата паркинг сензори и много повече различни функционални системи и аксесоари. При желание този списък може да бъде значително разширен въз основа на вашите собствени предпочитания и желания. Този модел автомобил е оборудван с двигател с обем 1,2 или 2 литра. Тип двигател – бензинов или дизелов.

Качеството на финала и дизайна остава високо

През 2014 г. се планира да пусне седмото поколение Volkswagen Golf. Ще бъде по-безопасно, по-стилно, по-бързо и по-пъргаво. Този модел има подобрена горивна ефективност и значително увеличена мощност на двигателя. Качеството на финала и дизайна остава високо. Най-новият модел ще има платформа MQB, която е изключително ефективна, практична и максимално удобна, независимо от вида на пътната настилка. Редукторът може да бъде монтиран или механичен, или автоматичен в този случай е осигурен двоен съединител.